Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Натуральне дерево в інтер'єрі міських квартир

09.08.2018

Натуральне дерево в декорі інтер'єрів міських квартир - актуальний тренд останніх років. Його вибирають за характерний теплий відтінок і гарну насичену текстуру. Дерево - екологічно чистий матеріал і універсальний, служить відмінною теплоізоляційної і звуковий захистом, не потребує особливої ​​обробці. Тому жителі квартир охоче використовують дерево для віконних прорізів, стельових балок і декорують свої стіни у вигляді дерев'яних панно і панелей, буазері. Стельові балки завжди виглядають ефектно, незалежно від кольору дерева. Для дизайнів в стилях прованс - сіра і біла кольорова гамма дерева часто застосовується, для кантрі і лофт - колір червоного дерева або каштана, але також цікаві для будь-яких стилів тони мореного дуба, золотистого горіха або натуральний вигляд молодої берези. Буазері з натурального дерева створюють домашній комфорт і невиходящую з моди респектабельність інтер'єру за рахунок добротного натурального матеріалу. А якщо додатково застосувати різьблення по дереву, то кімната буде являти собою справжній витвір мистецтва.

В умовах міської квартири облагородити своє приміщення настінними дерев'яними панелями далеко не кожному по кишені, а частинку лісу і живої природи хочеться багатьом, тому в житлове приміщення можна придбати якусь незвичайну меблі і декор з дерева. Дуже автентично виглядають в інтер'єрі журнальні столики з дерев'яним підставою у вигляді корчів або у вигляді пнів, композиції у вигляді картин, які можна розвісити на стінах і нетривіальні арт-об'єкти, вироблені з різних сортів дерев. Багатим художнім ефектом буде декор в інтер'єрі у вигляді торцевого спила круглих колод дерев. Такий вид декору стали застосовувати не тільки у вітальнях, а й в спальнях, і в кухнях квартир. Дуже незвично буде доповнювати ваш інтер'єр декор у вигляді кори дерева. В останні роки навіть виробники освітлення стали випускати незвичайні у вигляді кори або пнів світильники, щоб доповнити ваш «лісової» декор.
Приклад оформлення дитячої кімнати з «лісовий тематикою».

Дзеркало з широкою дерев'яною рамкою, підійде для скандинавського стилю стилю інтер'єру, для кантрі і інтер'єрів в стилі прованс.
Декор з натурального дерева добре поєднується з такими теплими кольорами як коричневий, бежевий, персиковий, теракотовий і гармонійно комбінується з матеріалами як цегла, натуральний камінь, шкіра і скло.

Поділитися: