Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Як оформити кухню в стилі лофт?

22.04.2019

Популярний останнім часом стиль дизайну інтер'єру - лофт прекрасно підходить не тільки для спалень і віталень. Кухня також може стати зразком оригінального стилю лофт. Трохи зухвала, злегка грубувата, і при цьому самобутня, що запам'ятовується, обстановка лофт створює яскравий сучасний простір, де мілленіал зможе насолоджуватися ранковою кавою і смачною вечерею в колі друзів.

«Грубі» матеріали
Не дарма лофт називають промисловим стилем. Для кухні, яка оформлюється в такому дизайні, підійдуть прості натуральні матеріали для обробки і прикраси - бетон, цегляна кладка або її імітація, листи фанери, сталь, скло та ін. Все це складає родзинку даного стилю.

Окрасою може стати ділянка стіни або спеціальна дошка, де можна робити написи крейдою, а також колекція скляних пляшок, банок.

Розширення простору
В інтер'єрах лофт існує принцип - чим менше перегородок, тим краще. По можливості можна об'єднати кухню з вітальнею, їдальнею або зробити її продовженням коридору. Це не тільки дозволить зробити простір візуально більше, але і зробить кухню більш функціональною і комфортною.

Оригінальні меблі
Меблі на кухні повинні бути компактними і мінімалістичними. Саме тому стиль лофт прекрасно підійде для оформлення приміщення невеликих розмірів. Мінімалізм тут актуальний і необхідний - барні стільці з металу або дерева (можна навіть різномасті), великий стіл зі стільницею з натуральної деревини або необроблених дощок, відкриті шафки і полички з металевих прутів - більше ідей дивіться на фото.

Текстиль «під мішок» також буде актуальний в оформленні.

Кухонне обладнання
Стиль лофт в інтер'єрі кухні дозволяє використовувати цікаві оригінальні моделі витяжок, металеві або кам'яні раковини з чіткими кутами, пружинні батареї, мінімалістичні звисаючі лампи, навіть побутова техніка може бути обрана в індустріальному стилі. Окрасою стануть масивні дошки, підставки під посуд з необробленого дерева, скляні банки для круп або декору тощо.

Кольорова палітра
Основа стилю лофт - прості матеріали в їхньому природному забарвленні. Цегла - коричневий або білий, бетон - сірий, всі відтінки дерева також прекрасно вписуються в нього. Розбавити інтер'єр можна яскравими штрихами в декорі - проте, не варто відходити від натуральної палітри і кольорів промислових матеріалів (металу, іржі та ін.). Вдалим рішенням стане біла обробка з вкрапленням натуральних матеріалів, що підходять під стиль лофт.

Поділитися:
Товари з вітрини