Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дрібна побутова техніка - невід'ємний елемент НА КУХНІ

16.07.2019

Комфорт в сучасній кухні неможливо уявити без безлічі високотехнологічних приладів побутової техніки, які значно полегшують процес приготування їжі, зберігаючи при цьому час і забезпечуючи достатню кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин.

Це досить важливий момент тому, що сьогодні більшість людей вважають за краще здоровий спосіб життя, що включає здорове харчування.

Побутова техніка розрізняється за призначенням, якістю та ціною. Тут враховується потужність, функціонал і режим роботи: автоматичний або механічний.

Техніка преміум і люкс класу, як правило, відрізняється вишуканим дизайном і надійністю. Особливим успіхом користуються багатофункціональні пристрої, наприклад, міксер KitchenAid 5KSM125EER американського бренду від компанії Whirlpool Corporation. Класичний дизайн і більш ніж 20 кольорів виконання ставить його поза конкуренцією, але головна його перевага - довговічність використання.

Термін експлуатації 25 років говорить сам за себе. Не поступаються в елегантності дизайну та інші побутові прилади бренду KitchenAid: блендери, чайники, кавомолки, кухонні комбайни. Стильні, багатофункціональні, потужні комбайни KitchenAid в будь-який час порадують вишуканою вечерею усю сім'ю, завдяки об'ємній чаші в 2,1 літра.

 

Сніданок неможливий без кави та тостів.

Крихітний рівень шуму і тихі вібрації тостерів і кавоварок особливо важливі в ранкові години. Апетитна хрустка скоринка досягається, завдяки одночасному обсмажування тосту з двох сторін. А десять режимів обсмажування задовольнять смаки всіх членів сім'ї.

 

Усі знають, що дітям корисні свіжі соки, доречі, як і дорослим. Різні варіації соковижималок: механічна, ручна або електрична гарантують максимальне збереження корисних речовин в раціоні.

Найбільшою популярністю користуються електричні соковижималки, оскільки вони високотехнологічні, а їх робочі поверхні виконані зі сталевих сплавів. Ноу-хау серед побутової техніки є електричний ящик для підігріву Frames італійського виробника Franke, що вже позитивно характеризує якість продукції. До його переваг відносяться: простота застосування, легкість очищення, багатофункціональність, енергозбереження і компактні розміри.

 

Перевагами використання побутової техніки є:

• малі витрати часу на приготування їжі;

• можливість одночасного приготування кількох вишуканих страв;

• максимальне збереження корисних речовин в їжі.

Призначення наявних побутових приладів говорить про кулінарні пристрасті сім'ї, а дизайн - про наявність смаку, освіченості і проходженні тенденціям моди в кухонному інтер'єрі.

Поділитися: