Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Кращі бразильські інтер єри за версією премії A Design Award

26.01.2018

World Design Rankings - щорічний конкурс на кращий дизайнерський проект в світі. WDR оцінює проекти дизайнерів всіх країн, які отримали премію A'Design Award. Премія була заснована в 2009 році з метою визнання і просування міжнародних проектів в 110 різних категоріях дизайну.
Представляємо вам перемогли в цьому конкурсі бразильські проекти всесвітньо відомих дизайнерів від премії A'Design Award.
Домашній інтер'єр в бразильському стилі має деякі свої особливості: акцент на сиром бетоні і виражених індастріал структурах стилю, спадщина стилю бруталізму, коли урбаністічним вигляду будівель підкреслена залізобетоном, вражає також масивність конструкцій, монументальні простору і надмірно високі стелі, при всьому багато дерева екзотичних порід і зелені. Кольорові рішення сильно відрізняються від звичних спокійних пастельних, тут спостерігається тенденція до яскравих і сміливим колірним відтінкам.

Будинок Tempo House від Gisele Таранто Arquitetura


Інтер'єр проекту в Ріо-де-Жанейро - це повна реконструкція колоніального будинку площею 1500 кв.м. Першим натхненням для проекту став сам сад, повний екзотичними деревами і рослинами, це ландшафтний план знаменитого ландшафтного архітектора Бурле Маркса.

Лімантос Резиденс від Fernanda Marques


Дизайн цієї резиденції, побудованої в районі крутого схилу в Сан-Паулу, відноситься до раціоналістичної архітектури Міс ван дер Рое на схилах Монжуїк. Дизайн надихає своєю єдністю скла і прагненням до злиття з ландшафтом.
Tetris Residential House від Marcio Kogan


Проект в Сан-Паулу закінчили оформляти до 2012 року в результаті 4-х річної роботи команди дизайнерів. Дерев'яний будинок з великою терасою, звідки відкривається прекрасний вид на сад, як еспланада. Стеля цієї вітальні - дерев'яні грати. Ця сполука дерева і каменю створює затишне відчуття, контрастуючи з просторовою монументальністю.
Пентхаус Campeche Beach House від Джуліани Пеппі


Що робить цей дизайн особливим і унікальним в цьому проекті, так це використання багатьох природних елементів, таких як дерево, бамбук, цегла. З одного боку зовнішній сільський стиль, з іншого боку він доповнений дуже складними елементами дизайну світових брендів.
Апартаменти Bossa Nova від David Guerra
Цей проект розташований в Сан-Себастьян-дас-Агуас-Кларас.

Він був створений для натхненного подорожами господаря. Інтер'єр планувався бути як функціональним, але при цьому і елегантним простором. В результаті вийшов затишним за рахунок контрасту природи і суміші текстур і квітів.
Кишеньковий будинок по Cristina Менезес


Проект розташований в Белу-Орізонті, через невелику ширини, бічні стінки сталевого контейнера були видалені, щоб вставити скляні двері.

Це було зроблено для вентиляції та освітлення, а також дало прекрасний вид на сад.

Вілла Леопольдина Лофт від Дієго Revollo


Розташований в Сан-Паулу лофт площею 70 квадратних метрів належить молодому акторові. Його сучасний спосіб життя відображає концепцію інтегрованого горища, де перетинається його особиста і соціальна життя на театральній сцені.

Для всієї структури квартири був обраний єдиний матеріал, обпалений цемент, який покриває підлогу, стіни і стеля.

У цю нейтральну структуру додали незвичайну суміш відтінків бордового, бузкового, фіолетового і жовтого.

Поділитися: