Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Кухонний острів

24.07.2018

Сучасний дизайн кухні з розташованим в центрі кухонним острівцем робить кухню більш професійною, просторою і естетичної, а також спрощує процеси приготування їжі. Щоб створити кухню мрії потрібно оформити її в бажаному стилі, декорувати натуральним каменем і оснастити її високотехнологічної побутовою технікою.
Які рішення по організації кухонного острівців пропонують дизайнери?
1. L-подібний острів. Досить актуальна тенденція розміщення острівця в L-образному вигляді, щоб на одній стороні продовжувати готувати, а стіл, що примикає до стільниці острівця з мийкою виступає обідньою зоною. При цьому в першій частині острівця можуть перебувати зручні шухлядки для зберігання кухонного приладдя, а також тарілки і графини, якими швидко і легко можна сервірувати поруч стоїть стіл.

Дизайн кухні з L-подібним островом від Jennifer Gilmer
Модель L-образного острова часто оснащується барною стійкою.
2. Незалежний кухонний острів прямокутної форми в дизайні кухонь стає популярним, тому що вирішує питання з оптимізацією кухонного простору. З одного боку острівця - комфортне приготування їжі і одночасно з іншого боку можна відразу продегустувати приготовані страви.
3. напівкруглі або U-подібної форми острів.
Дизайнери рекомендують кухонні шафки і пенали спроектувати від підлоги до стелі, це забезпечить більший простір під кухонне приладдя і буде більш естетично привабливо виглядати, при цьому звільняючи вас від прибирання на верхніх шафках.
4. Краще використовувати в обробці острова екологічно чисті матеріали: дерево і натуральний камінь - мармур, граніт, онікс. Натуральні матеріали витримають випробування часом і зміни трендів, при цьому навіть мінімалістичний дизайн кухні в мармурі або дереві буде виглядати гідно і респектабельно. Дизайн кухні з граніту Андромеда Жерара Февра в Парижі Також останнім часом виготовляються фасади центральних кухонних гарнітурів з полірованого нікелю і нержавіючої сталі, що є запорукою довговічності.
Проект кухні з нікельованої поверхнею острова від німецького виробника SieMatic.
5. Найчастіше кухонний острів - це зона, в якій розміщується мийка і полки з висувними ящиками. Тепер також набирає популярність кухонний острів, що включає в себе і варильну поверхню, для якої окремо винесена над острівцем витяжка.

Проект Макса Касимова - обідній стіл з мармуровою стільницею знаходиться поруч з острівцем, біле фарбоване фасади якого покрили лаком, що додало острівця естетичну глянцеву поверхню.

Поділитися:
Товари з вітрини