Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Крісла які ніколи не вийдуть з моди

15.07.2018

Меблі, яка не втрачає своєї актуальності і відмінно виглядає в інтер'єрі багато десятиліть - це вдале капіталовкладення. Універсальний дизайн, якісні матеріали та перевірені часом європейські мануфактури зі світовим іменами - такі меблі ніколи не вийде з моди. Сьогодні пропонуємо добірку з 5-ти кращих моделей крісел, в які можна якось спокійно інвестувати, будучи впевненим у їхній якості і зносостійкості.

1. Крісло 1919 від Ренцо Фрау, Poltrona Frau
Класична модель шкіряного крісла 1919 виготовлена ​​італійською мануфактурою Poltrona Frau по дизайну Ренцо Фрау. Цей дизайн крісла, з плавними м'якими лініями, відкидними бильцями і з маленьким мідним, підносом підійде для будь-якого стилю інтер'єру. Він буде виглядати дорого як у Версальському палаці, так і в вітальні заміського котеджу. Вас приємно здивує і якість шкіри, створюване туринської фабрикою Poltrona Frau ось уже понад століття. Приблизна вартість такого крісла 11500 дол.
2. Крісло-шезлонг LC4 від трійки дизайнерів: Ле Корбюзьє, П'єр Жаннере, Шарлотта Перріан, фабрика Cassina
Крісло-шезлонг LC4, вироблене зі шкіри італійської фабрикою Cassina з 1929 року - незамінний зручний предмет інтер'єру кожного будинку або дачного котеджу.
3. Ротангове крісло Wicker Easy Chair від Giovanni Travasa для Bonacina
Дуже складно знайти справжнє крісло, спроектоване саме італійським дизайнером Джованні Траваса для меблевої компанії Pierantonio Bonacina в 1950-х роках. Стілець виготовлений майстром абсолютно приголомшливо, ротангові гілки вплетені в спинці крісла у вигляді струн. У справжнього стільця плетіння НЕ сірого кольору і не каштанового, у нього глибокий теплий золотисто-коричневий колір. Для більшого комфорту крісла дизайнер передбачив оригінальний шкіряний підголівник. Вартість оригінального крісла Wicker Easy Chair - $ 3500..
4. Шкіряне крісло Eames Style Lounge Chair & Ottoman, від Чарльза і Рей Имз, Vitra
Культове крісло Lounge Chair з пуфиком від дизайнерської подружжя Чарльза і Рей Имз не втрачає своєї актуальності ось вже багато десятиліть з 60-х років 20 століття. Респектабельна елегантність американського дизайну гармонійно доповнить будь-який стиль інтер'єру.
5. Крісло Note від Manzoni & Tapinassi, Natuzzi.
Італійська фабрика NATUZZI і дизайнери Роберто Тапінассі і Мауріціо Манцони принесуть частинку сонячної Тоскани в ваш інтер'єр за допомогою крісла Note. Закруглені форми, висока струнка спинка крісла і виразна металева основа - відмінні риси крісла Note, яке додасть особливий відтінок сучасних інтер'єрів.

Поділитися:
Товари з вітрини