Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Колекційний дизайн

10.08.2018

Колекційний дизайн зараз як ніколи переживає значний підйом і популярність. Галеристи і дизайнери, залучені в цей процес, знаходяться в постійному пошуку раритетних і унікальних предметів інтер'єру, задають правила трендам в дизайні і в цьому полюванні прагнуть висловити своє суб'єктивне бачення чарівного розкішного інтер'єру.
У зв'язку з цим проводяться регулярно ярмарки колекційного дизайну в модних столицях світу. У Лондоні пройшов ярмарок предметів рідкісного мистецтва Masterpiece, в якій взяли участь 160 галерей.

Крісло Elle & Lui, Маттіа Бонетті з галереї David Gill.
У Парижі в квітні для виставки PAD в саду Тюїльрі вибрали кращих декораторів і дизайнерів представити свої рідкісні хіти дизайну.

Наприклад, скульптор Франсуа Канте-Патос представив стіл - консоль зі слонової кістки і латуні, а Ерве Лангле - консоль Overhung з рожевого дерева.

Студія MVW і їх столики Jinshi Pink Jade з рожевого нефриту і латуні продемонстрували виняткової краси і складності обробку рідкісних матеріалів.

Також були представлені твори дизайну зі сталі Марії перга, світильники Андре Фернандеса, вантажні дзеркала Garrido, Maria Wettergren і

стіл 25 oeufs sur un plateau з латуні з магнітами від П. Бюрі, 1969 року народження, який перебуває в Martel-Greiner. Раніше проведений івент PAD в Лондоні виявляв кращі роботи і нагороджував премією Moët Hennesy PAD London.

У 2016 році кращими творами мистецтва були визнані килим Dreamcatcher дизайнера Rowan Mersh, сплетений з декількох тисяч черепашок, і стіл Radiant американського дизайнера Мікеле Ока Донер, який вона справила в 1995 з позолоченої бронзи і представлений зараз салоном David Gill Gallery.


У квітні цього 2018 року Ніколя Беллаванс-Леконт і Джорджо Паче організували виставку колекційного дизайну Nomad в Монако на віллі Карла Лагерфельда La Vigie, надавши можливість колекціонерам, продавцям, цінителям рідкісної розкоші і дизайнерам знайти один одного.

Дизайнери Campana Brothers і їх стілець Kidassia, наслідує вже придуманому тренду виробляти стільці у вигляді овечок, знаходиться в галереї Giustini Stagetti Galleria.

Диван Anthropophagic дизайнери У.і Ф. Кампана, представлений на ярмарку Nomad. Також їх торшер Daphne, (Campana Brothers).

Стіл Lunar лондонській галереї FUMI.
У минулому році їх схожий захід у колекційному дизайні в Сент-Моріц з 13-ма учасниками було захоплено оцінено і тепер вважається дуже престижним для галерей і дизайнерів там виставляти свої шедеври дизайну.

Поділитися: