Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Кавові столики в інтер'єрі - сучасні форми і тенденції

08.05.2018

Останнім часом сучасний дизайн предметів меблів розвивається зі швидкістю геометричної прогресії. Випущені останні дизайнерські колекції комплектів меблів не тільки включають, а яскраво підкреслюють наявність кавового столика і його вишуканого виду, без якого не вдасться створити повноцінний сучасний інтер'єр.

По суті, кавовий столик завжди йде в гармонійній парі з диваном. Від вдалого поєднання всіх компонентів, текстур і кольору в їх спільному тандемі залежить загальне враження від всього простору.
1. Один з актуальних трендів - це м'які меблі круглої форми, що створюють таку лаунж-зону, при якій виділяється центр вітальні. Меблевий ансамбль доповнить круглий килим з будь-яким візерунком, а кавовий столик в такій композиції виступає необхідним для гармонії інтер'єру острівцем.
Кавовий столик Cookies з мармуровою стільницею від Gallotti & Radice, Італія
2. Інтер'єр в стилі модерн або арт-деко оформлений двома кріслами і кавовим столиком, що розділяє ці крісла, в даному випадку крісла фабрики Dhora, і вся меблева композиція розташовується в кутку кімнати.
Столик Lugano, Casamilano - тут форма столика створена дизайнерами так, щоб лише двоє учасників бесіди перебували досить близько навпроти один одного, щоб ніщо не порушило їх бесіду за чашкою чаю або кави.Кавовий стіл Cornelio Cappellini
3. Невеликий за розмірами столик, як частина модульного дивана, наприклад як в дивані Richard від B&B Italia. Такий кавовий столик разом з конструкцією дивана може легко трансформуватися в кушетку або пуф.
4. Наступним трендом можна назвати розміщення декількох кавових столиків у вітальні, при цьому їх різні форма і розмір будуть цілком доречними в сучасному інтер'єрі, головне, щоб столики були круглими або овальними, без гострих кутів.

Кавові столики Joint, італійська фабрика Porada

Столик Mondrian з мармуровою стільницею, Poliform
5. Ідеальне поєднання матеріалів для кавового столика в сучасному стилі - це натуральний камінь (мармур, онікс, малахіт) і скло, а також продовжують залишатися популярними столики зі скла і блискучого металу, що доповнюють стиль хай-тек.

Поділитися: