Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Класичний інтер'єр з китайським колоритом від студії FANLife

19.06.2019

Як буде виражений традиційний дух класичного стилю в спільній реалізації з китайською душею в просторі? Цей проект Yuhua Showflat від китайської студії FAN Life є ідеальним способом поєднання естетики ренесансу і яскравості китайського стилю. Тут краса класики представлена в лаконічній і м'якій формі з китайським колоритом.

Интерьер Yuhua Showflat в городе Чжэнчжоу, Китай, от студии FANLife

Увійшовши до кімнати, ви побачите простору вітальню з високими стелями, де білі штори кольору слонової кістки висять на яскравих прозорих французьких вікнах.

Така реалізація дизайну переносить нас до бальної зали зі сценою, на якій за фортепіано грає Вівальді, тільки цей зал в сучасному просторі в наш час. Чудовий звук захоплюючої весь простір музики композиції "4 пір року" здається тут майже беззвучним, що створює розкіш та елегантність цього інтер'єру.

Сучасність і богемність арт-деко підкреслює  ансамбль з м'якого дивана і крісел, він також додає відчуття комфорту цього будинку.

Усі меблі демонструють спокійну художню атмосферу, таку як фрески з далеким французькою спадщиною і грайливим настроєм, біла квіткова композиція з холодним темпераментом і біла порцелянова ваза. Ці унікальні естетичні деталі надають кімнаті спокійну і піднесену культурну атмосферу.

Дизайнери демонструють ексклюзив на основі контрасту між холодними і теплими тонами у всьому просторі, як втілення метафізики і реалізму. Таке легке і світле відтворення простору створює відчуття відпочинку в прохолодній морській воді європейського курорту влітку.

 

У спальні пухнасте біле ліжко і вкраплені золоті лінії створюють відчуття естетизму в усьому просторі з акцентами давньогрецької міфології. Листя гінкго білоба, що падають, поруч з ліжком змушують людей відчувати себе як в античному храмі, де опадає листя тисячолітнього дерева.

У пастельному сірому відтінку в сучасній інтерпретації оформлений дизайн інших кімнат, щоб втілити дух реального часу.

Ван Чанлін, поет з династії Тан, описав три концепції дизайну в своїй поезії: «Відтворення в дизайні фактичного пейзажу є концепцією змісту; пробудження емоцій від пейзажу - це концепція пристрасті; вираз емоцій через інтегрування в інтер'єр певних об'єктів меблів та декору створить основу для художньою концепцією.» Використовуючи ці три принципи до формування простору, і змішуючи красу східної естетики і сучасного мистецтва дизайну, ми бачимо на прикладі роботи китайських дизайнерів щодо цього проекту.

 

Поділитися:
Товари з вітрини