Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Який стиль інтер'єру підійде Вашому знаку зодіаку? Частина 2.

04.04.2018

Терези
Стихія Терезів - Повітря, прищеплює любов до відкритого простору і землі, тому Терези віддають перевагу не міським квартирам, а заміським котеджам. Їхня мрія - просторі будинки на вершині пагорбів або на околиці міст, щоб була можливість насолоджуватися природою, садити дерева, слухати спів птахів і проводити час з сім'єю за барбекю.

Фіалковий колір, бузковий і смарагдовий будуть найвдалішими кольорами для Терезів, а шале або прованс стануть улюбленими стилями інтер'єрів.

Скорпіон
Управляє Скорпіонами стихія Води. Чорний, бордовий і фіолетовий кольори допомагають їм бути таємничими і хитрими в досягненні своїх цілей. Скорпіони вміють пристосовуватися до будь-якої обстановки, тому зможуть бути задоволеними в будь-якому стилі інтер'єру, за умови, звичайно ж, що цей інтер'єр вони створять максимально комфортним для себе, але закритим для інших.

Перевагу вони віддадуть консервативному англійському стилю або містичному готичному, а деякі Скорпіони також можуть надавати перевагу і стилю хайтек, так як не залишаться непричетними до розвитку сучасних технологій, адже жага бути першими і головними проявляється у всіх сферах їх життя.

Стрілець
Представники вогненної стихії Стрільці амбітні, прагнуть до влади, люблять постійно перебувати в русі і змінювати навколишнє оточення.

Фіолетовий колір, зелений і всі відтінки коричневого: від кремового до шоколадного створять в інтер'єрі сприятливу атмосферу для рівноваги сил, а оформлення простору в класичному стилі або шинуазрі підтримають Стрільців у всіх починаннях і стануть надійною фортецею.

Козеріг
Козероги цінують стійкість і стабільність, фундамент, терпіння і суворість. Козероги часто консерватори, без зайвих фантазій і артистичності, вони мовчки, раціонально і наполегливо здійснюють задумане.

Козероги виберуть виключно натуральні матеріали в оздобленні стін. Комфорт свого будинку вони знайдуть в стилі конпемпорарі або традиційному англійському стилі, який неможливий без великої бібліотеки, кам'яного каміну і переважання в інтер'єрі масиву дерева, бавовни, льону і каменю.

Козерогам супроводжує в їхньому успіху стихія Земля. Звідси виходить їх вибір шоколадних і деревних відтінків в оформленні свого простору.

Водолій
Знак Водолія відноситься також до стихії Повітря. Водолії цілеспрямовані, вперті і незалежні, вони виберуть класичний стиль інтер'єру або мінімалістичний, але з умовою, щоб будинок був великий і просторий.

Світла гама всіх пастельних відтінків і сріблястий тон (металік) в інтер'єрі урізноманітнює монохромність буднів, допоможе залучити позитивну енергію і фокусуватися на своїх перемогах і душевній гармонії, а також знайти взаємовигідне співробітництво з оточуючими людьми.

Потрапляючи в еклектичний інтер'єр, Водолій стане більш марнославним, а інтер'єри хайтек здатні пробудити у Водолії благородство і зосередженість.

Риби
Ще одні прихильники стихії Води, Риби легко захоплюються будь-яким мистецтвом, гуманітарними науками і громадською діяльністю.

Артистичні, комунікабельні і задумливі Риби оточують себе усіма відтінками сірого кольору і блакитного: блакитний, тіффані, аквамарин, також лавандовий і колір морської безодні.

Для Риб цілком буде комфортно жити в заміських садибах біля моря або в просторих світлих апартаментах, оформлених в стилях арт-деко, еклектики або конпемпорарі.

Початок нашої статті з описом інших знаків Зодіаку по посиланню "Який стиль інтер'єру підійде Вашому знаку Зодіаку. Частина 1"

Поділитися: