Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Як правильно зонувати простір

01.08.2019

Зонування - це невід'ємна частина сучасного дизайну, яка реалізується тоді, коли габарити сучасних квартир не дозволяють виділити під кожну окрему зону цілу кімнату, а також для застосування складних і при цьому цікавих дизайнерських нововведень.Якщо потрібен окремий кабінет, гардеробна, майстерня, а у вас однокімнатна квартира, то необхідно буде якось розділити ці зони. Особливо це актуально в smart квартирах, де потрібно помістити в 10-15 кв.м все для життя. 

Для цього сучасні дизайнери слідують законам зонування або поділу простору на окремі зони за цільовим призначенням. Такий підхід допомагає більш раціонально використовувати приміщення і вмістити все необхідне в наявну площу.

Які прийоми допоможуть розділити простір на зони і при цьому створити комфорт?

Перегородки 

Якщо стоїть питання розділити кімнату або відокремити ліжко від вітальні, то перегородка - це відмінний варіант. Для цього вам не потрібно будувати стіну.


Перегородка може стати справжньою окрасою вашого інтер'єру, так як достаток сучасних матеріалів і технік дозволяє створити справжній шедевр дизайнерської думки.


Штори

Поділ приміщення за допомогою штори може стати прекрасним рішенням для інтер'єрів в скандинавському інтер'єрі або еко-стилі. Можна розділити як частину, так і всю кімнату. Її можна закрити або відкрити при необхідності, що робить такий варіант більш універсальним. Відмінно підійде для відокремлення вітальні від спальні, вітальні від кабінету, дитячої кімнати від вітальні.

Стелажі


Дуже функціональна ідея зонування. Крім бажаного розділення кімнати, можна отримати додаткове місце для зберігання. В стелажі можуть знаходитися улюблені книги, фотоальбоми, робочі папки, пам'ятні статуетки, які ви привезли з відпустки.

Ніші 


Якщо зробити подібну спальну зону дитині, то вона буде просто в захваті!

Особистий відокремлений простір, в якому можна сховатися від повсякденних турбот, а також виглядає комфортно і компактно.
  

Ширма
Елегантний предмет декору, який допоможе зробити інтер'єр особливим. За допомогою ширми можна розділити спальну зону від вбиральні або вітальню від кухонної зони.

 

Модний предмет декору з XVII століття прикрасить більшість сучасних інтер'єрів через свою мобільність, а велика кількість тканин, фактур, матеріалів дозволяє створити воістину цікавий дизайн з використанням ширм.
  

Поділитися:
Товари з вітрини