Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Як оформити дизайн тераси

07.07.2018

За останні роки продовжує зростати тенденція до розширення площі терас. Такий прийом дозволяє «впустити природу в будинок» і сприяє тому, щоб з'явилася можливість оформити якомога більше місця для відпочинку та спокійного споглядання природи, а також для приємного проводження вечорів на терасі з сім'єю та друзями.
У нашій сьогоднішній статті ми пропонуємо познайомитися з декількома цікавими варіантами дизайну відкритих терас, які можуть стати вдалим рішенням для вашого заміського будинку.
Перш за все, сучасна тераса зараз є продовженням вітальні і способом інтегрування навколишньої природи в інтер'єр.

Вілла на Антібах від дизайнерів Ігоря Літурінського і Ронана Леост (Liturinsky & Leost) з швидким доступом до басейну.

Дизайнерське бюро Olson Kundig Architects побудували будинок таким чином, щоб тераса служила швидким доступом в ліс і спуском до озера.
У будинку легендарних американських дизайнерів Чарльза і Реї Імз оптимізовано простір їх студії, в якому стіни замінені склінням, що забезпечує максимальний доступ сонячного світла в приміщення. По суті, принципи дизайну інтер'єру, закладені Чарльзом і Рей Імз, стали основоположниками для багатьох майбутніх робіт молодих дизайнерів.

Тераса вілли OVD 919 в Кейптауні від південно-африканського дизайн-бюро SAOTA вкрита великим виносним дахом, що дає тінь у спекотну погоду.
Тераса п'ятизіркового готелю Rayavadee на острові Крабі в Таїланді ототожнює найкраще уявлення про комфорт в будинку.

Тераса, оформлена архітектурною студією Nick Deaver Architects.

Тераса в Люксембурзі від Pol Tase

В маєтку графства Хемпшир стіну замінили скляною панеллю, і скляні стелі пропускають максимально сонячних променів в цю зону будинку.

Комфортна дерев'яна тераса Sawah Terrace з видом на озеро, готель Ritz-Carlton на Балі, Індонезія

Поділитися: