Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Як оновити інтер'єр за допомогою декору

08.05.2019

Щоб інтер'єр будинку заграв новими фарбами необов'язково змінювати дизайн повністю. Поліпшити загальний стиль і створити настрій у вашому будинку цілком можливо за допомогою декору.

1. Додаткове освітлення. Це внесе свою родзинку в загальний дизайн, адже, як кажуть, світла багато не буває. Прикрасьте стіни креативними світильниками або бра химерних форм або геометричні фігури з тканини або скла.

Особливий затишок приносить в будинок антикварний торшер на високій дерев'яній або бронзової ніжці.

Настільні лампи також можуть бути справжнім витвором мистецтва, як, наприклад, лампи Tiffani.

2. У монохромному інтер'єрі хоча б один предмет меблів яскравого кольору створює нестандартність обстановки. Часто меблі виготовляються в більш темних тонах, хоча сучасний дизайн диктує абсолютно протилежні тенденції. Сірий нудний простір легко розбавити пуфом, диваном або кріслами, виготовленими в гамі приємних кольорів: блакитного, зеленого або червоного. Яскравий візуальний акцент задасть тон всьому приміщенню.

3. Акцент на форму і розташування дзеркал. Нетривіальне розташування дзеркал в шаховому порядку або під кутом завжди виглядають виграшно.

Такий прийом не тільки покращує інтер'єр, але і допомагає візуально розширити простір будь-якої кімнати. Альтернативою може бути комод або шафа з дзеркальними дверцятами.

4. Контролюйте перевагаючу кольорову гаму, граючи на півтонах і симетричних формах такого ж кольору.

5. Зробіть акцент на двері. Міжкімнатні двері насправді є важливою частиною інтер'єру і вагомо впливають на загальну атмосферу. Досить замінити стандартні двері в кімнаті на двері-купе, з вставками зі скла або дзеркалами, і це створить ефект новизни і сучасного образу. Особливий антураж надають двері в японському стилі.

6. Дизайнерські вази для квітів можуть поєднувати ідеальну комбінацію розкоші, престижу і витонченості. Неповторне оформлення в грецькому, індійському, єгипетському стилі робить вазу гідною дизайнерською прикрасою.

Вази для квітів можуть бути виконані в будь-якій варіації від казкового будиночка до ексцентричних форм, у вигляді голови або руки. Використовуйте кашпо круглої, квадратної, прямокутної або будь-якої іншої химерної форми. Наприклад, кашпо MAXI-CUBICO поєднує класику і елегантність.

7. Антикваріат в інтер'єрі створить вінтажний стиль з вишуканими старовинними речами. Це можуть бути колекційні годинники, предмети меблів або посуд з міді або срібла.

І немає жодного витонченого і комфортного інтер'єру без картин, статуй і красивих аксесуарів інтерьра, тому що те, що створено ще в епоху Ренесансу продовжує вражати своєю красою і витонченістю.

Ексклюзивні світильники і статуетки з бронзи, картини в позолочених рамах або мініатюрний грамофон - справжні предмети мистецтва, які зможуть прикрасити будь-який інтер'єр.

Поділитися: