Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Будинок принцеси - інтер'єр дитячої для дівчинки

29.04.2018

Сьогодні пропонуємо подивитися кілька варіантів оформлення дитячої кімнати для маленької дівчинки. Легке повітряний простір цих спалень передає казкову атмосферу, а яка дівчинка не любить казки? Світлі пастельні кольори в інтер'єрі, натуральні матеріали в обробці стін і меблів, а також добротні тканини для текстилю в кімнаті - незамінний атрибут комфорту дитячої кімнати. А різноманітність декору - пухнастих подушок, м'яких іграшок, красивих різьблених дзеркал і квітів - створять милу кімнату щастя і затишку для дитини.
У віці 3-10 років дитина активно розвиває свою фантазію, мислення, а якщо говорити про дівчаток - вони інтуїтивно прагнуть до прекрасного, і зараз саме той час, коли необхідно виховувати в них смак до якісних, красивих речей.
Важливими моментами дизайну дитячої кімнати для дівчинки відзначимо:
1. Потрібно враховувати характер дитини - спокійний, тихий, флегматичний або енергійний, активно-рухливий, темпераментний для того, щоб правильно організувати простір, розставивши потрібні акценти в інтер'єрі.
2. Краще використовувати виключно натуральні і екологічно чисті матеріали в інтер'єрі.
3. Пастельно-бежеві, пісочні, кремові, блакитні, білі тони, теплі світло-коричневі та світло-рожеві відтінки - ось оптимальна палітра кольорів в дитячій принцеси. Занадто яскраві і важкі темні кольори будуть відображатися на настрої і поведінці дитини. А в оточенні нейтральних відтінків, доповнених кількома природними соковитими тонами створять для дівчинки правильний естетичний смак до прекрасного.
4. Продумайте, чи точно потрібен вам килим, наскільки він комфортний дитині і чи буде за ним належний догляд.
5. Книги розвивають дитину, при цьому важкі і високі шафи діють давяще і можуть бути зайвими. Невисокі стелажі у вигляді дерев або бджолиних сот будуть дуже доречними і додадуть дитячій кімнаті казкове зачарування. Приклади цікавих поличок і стелажів для книг ми вже описували в нашій попередній статті: " Нестандартні форми книжкових полиць ".
6. Розміщення предметів у кімнаті повинно бути максимально практичним і таким, щоб легко можна було підтримувати порядок.
7. Незвичайні химерні форми світильників цілком будуть доречними, розсіюється світло яких буде поєднуватися, наприклад, з настільною лампою на книжковому столі.
І пам'ятайте, якщо ви хочете, щоб ваша дочка відчувала себе маленькою казковою принцесою, не тільки наповнюйте її кімнату красивими іграшками і необхідним набором декору для дому принцеси, але приділяйте їй свою увагу і турботу.

Поділитися:
Товари з вітрини