Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайнерські готелі Парижа. Частина ІІІ

03.02.2018

В продовження нашої серії статей "Дизайнерські готелі Парижа" про незвичайних дизайнерських готелях Парижа. За посиланнями ви можете ознайомитися з першою частиною і другою частиною списку готелів.

Hotel Napoleon Paris 5 *

Адреса: 40 Avenue de Friedland, 75008 Paris.
У Парижі на Єлисейських полях в близькості Тріумфальної арки розташовується респектабельний готель Наполеон.

Кілька століть готелем володіє російська сім'я Клягин, але незважаючи на російське коріння, тут панує справжній французький дух часів першої Директорії. Починаючи з 19 століття тут зупинялися Одрі Хепберн, Сальвадо Далі, король Греції, Ернест Хемінгуей і інші артисти, письменники і відомі політики.
У цьому розкішному готелі підтверджений високими оцінками першокласний сервіс, інтер'єр виконаний вишукано строго у французькому стилі, класичний з елементами ампіру і бароко.

Всі люкси виходять вікнами на тиху Авеню-де-Фрілан або на зелений внутрішній двір готелю. Велика кількість картин, дорогі ручної роботи килими, вишукані меблі створюють антураж тих часів, що особливо оціниться любителями антикваріату і дорогих вишуканих речей.

Hôtel National des Arts et Métiers
Адреса: 243 rue saint Martin, 3e arr., 75003 Paris, France
Готель National des Arts et Métiers розміщується в двох старовинних будівлях, побудованих ще в епоху Османської імперії. Готель являє собою шедевр унікального дизайнерського мистецтва. Для створення дизайну інтер'єру запросили іменитого дизайнера Рафаеля Наво, який також привернув команду з кращих майстрів з дизайнерського бюро Signature Murale, Pierre & Granite і реставраторів зі студії Patrimoine Pierre de Taille.

Завдяки їх роботі тепер чотиризірковий готель в центрі Парижа приваблює своєю респектабельністю, комфортом, вишуканою італійською кухнею.


Ресторан La Cicchetteria декорований композицією з безлічі металевих труб, що в цілому вдивіться як футуристичний арт-об'єкт. Оригінальний готельний декор присутній у всіх кімнатах і залах. Вінтажна меблі 50-х років від Tatra (Антонін Шуман для Thonet) і Паоли Навоне. Деякі номери оформлені в переважанні червоного дерева, у інших номерів - декор стін чорним мармуром і також присутній обробка стін панелями з окисленої міді, що в поєднанні з ручним розписом це створює неповторну затишну і розкішну атмосферу.

Такий унікальний і елегантний дизайн готелю рідко де можна зустріти ще в Парижі, тому відвідувачів завжди чекає шарм і чарівність красивою паризького життя.

Поділитися: