Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайнерські готелі Парижа. Частина ІІ

02.02.2018

Продовжуємо розглядати найоригінальніші дизайнерські готелі Парижа. Початок статті - Дизайнерські готелі Парижа.

Les Bulles de Paris - готель для любителів шампанського
Адреса: 32 rue des Ecoles, 75005 Paris
У самому центрі Латинського кварталом поруч з Люксембурзьким садом відкрився новий модний готель для любителів гарної французької життя ігристих бульбашок шампанського!


Сандірн Алуф, фотограф і декоратор-сценограф за професією, яка була запрошена для оформлення дизайну, відома своїми неординарними, яскравими показово театральними інтер'єрами.

HÔTEL NICE EXCELSIOR в Ніцці.

Вона вже створювала у Франції в інших готелях екстравагантні інтер'єри, наприклад, в червоному кольорі з відповідною стилістикою CABARET або APOSTROPHE HOTEL в Парижі і HÔTEL NICE EXCELSIOR в Ніцці.

Hotel APOSTROPHE Її тематичні і надмірно насичені простору з 3D графікою повністю занурюють в абстракцію і ар-нуво, так що відображає різноманітність французької сучасності.

Les Bulles de Paris - її одна з кращих робіт. Готель, незважаючи на свою оригінальність, вийшов досить затишним і цікавим.

Бризки шампанського і грайливі бульбашки тут всюди, вони переливаються і виблискують на всіх предметах декору, перетинаючись з золоченої оббивкою меблів, а меблі та сантехніка зроблені у вигляді винних пробок, що в цілому створює радісну легку атмосферу вічного свята і рай для любителів ігристого.

Всі номери високої категорії виконані в різних колірних рішеннях, але витримані в одному стилі.

А ось особливу увагу можна приділити номеру сьют "Амелі", - в золотих тонах плитка і дзеркала вносять романтику, ніжність і безтурботність.


Як прийнято готелю-Шампанер, на нижньому поверсі розташовується великий винний льох для дегустації різних сортів вин і більше сорока різновидів рожевого і білого шампанського, яким можна не поспішаючи насолоджуватися в шикарній обстановці синьо-золотий колірної гами ресторану або елегантному барі.


YOOMA - футуристичне простір для молоді
Для молодих мандрівників, які приїжджають помилуватися пам'ятками французької столиці, подорожують великими групами, а також шукають і доступну вартість бронювання, дует дизайнера Ора-Іто і художника-концептуаліста Даніеля Бюрена (Daniel Buren) звів в центрі Парижа футуристичну будівлю YOOMA Urban Lodge.

Це ультрасучасне квадратна будівля зі сталі в синьому кольорі з хайтек дизайном має 106 номерів і розраховане на відвідання близько 400 туристів.

У графічному інтер'єрі фойє на тлі дизайнерських колекцій меблів чітко простежується концептуальність стилю, строгість ліній, переважання синього з білому, що і складає сучасне молодіжне простраства.

Поділитися: