Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайнер шале Олександра де Гарідель

01.01.2018

Олександра де Гарідель - дизайнер інтер'єрів у стилі шале зі світовим ім'ям.
У своїх інтер'єрах віддає перевагу мінімалізму з розкішною еклектикою, доповнюючи це поєднання графічними орнаментами і візерунками, які були модними в 70-хх роках, а зараз повертаються в тренд, розбавляючи витончений мінімалізм і доповнюючи східну казку марокканського стилю, а також бохо і ампіру.


Олександра де Гарідель здобула освіту в області політичних досліджень на півдні Франції в Екс-ан-Провансі, після цього вивчала в Лондоні економіку. Працюючи довгі роки фінансистом в банку і на Уолл Стріт, Олександра де Гарідель помітила тенденцію мільярдерів скуповувати будь-яку нерухомість в горах Франції і Швейцарії і перебудовувати їх у стилі шале. Так, Олександра переїхала жити до Швейцарії, купивши апартаменти під Женевою, і повністю присвятила себе мистецтву дизайну інтер'єрів і стала однією з найвпливовіших жінок дизайнерів в стилі шале.

Свій будинок Олександра залишила з білими стінами в стилі мінімалізму, доповнивши їх розкішними предметами інтер'єру, наприклад, вітальню прикрашає шкура зебри, статуетки, вази і скрипки, а також крісла часів Людовика XVI, кухня обставлена ​​стільцями Levaggi з люстрою Dimorestudio, а спальня б не вдалася без дорогого текстилю штор і покривал, а також ліжка від Hermes. На білому тлі, вважає Олександра, навпаки, дуже чітко і яскраво відображаються ці дорогі предмети, підкреслюючи смак і побажання господині.

Олександра любить додавати в інтер'єр вишукані роботи таких ремісників-художників, як Іво Кляйна, Андреа Мастровіро, Марини Абрамович, композиції з плексигласу Вейана та інших. Синій і золотий столики від Іво Кляйна відмінно вписуються в обстановку віталень будинку де Гарідель.



Своє поняття "розкоші" Олександра зіставляє з висловами Коко Шанель, яка стверджувала, що розкіш починається там, де закінчується необхідність. Тому навіть найпростіші інтер'єри Олександра додає крапелькою розкоші. Наприклад, в ті ж альпійські будиночки шале вона вносить невеликі сучасні родзинки в елементах декору або світильники. Ось її дивовижна і відома на весь світ робота - проект "Ведмідь".

На вершині гір стару хатину де Гарідель перетворила на розкішне шале, доповнене авторськими роботами відомих дизайнерів.

А візитною карткою особняка є композиція з плексигласу "Ведмідь", в честь якого шале і було названо.

Поділитися:
Товари з вітрини