Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайнер королівської сім ї Келлі Хоппен

28.01.2018

Затишні інтер'єри від Келлі Хоппер насичені світлом і затишній теплою атмосферою.
Люстра Beau McClellan

Столові, вважає Хоппен, заслуговують на особливу увагу, тому що ця кімната призначена для зустрічей і обговорення важливих подій всією сім'єю увечері. У колірному оформленні присутні теплі каштанові бежеві, персикові, сірі відтінки. Текстура - кашемір, оксамит, овеча шкура, льон, високоякісна в'ялена шерсть.

Особливу увагу приділяє предметам мистецтва ар-нуво - скляні подіуми, гобелени, картини і скульптури обов'язково присутні в нейтральних дизайнах Келлі Хоппер.

Дзеркало Codor Design


Свій стиль гри класики з еклектикою Келлі називає "нейтральної розкішшю". Що панує гармонія досконалості, легкості і впорядкованості в створених нею приміщеннях підкорюють, множачи бажання жити в таких просторах. Можливо тому серед її клієнтів члени королівської сім'ї Великобританії, Елтон Джон, Девід Бекхем, Дональд Трамп і інші світові знаменитості.

У дизайні Келлі Хоппен в будь-якому колірному рішенні присутній легка нота помірною розкоші і елегантності.

Кухні Келлі Хоппен ультрасучасний, екстраваганттни і комфортні. Мармуровий стіл, скнадінавском стилі стільці і світильники ексклюзивних колекцій, в даному випадку Rose Uniacke - візитна картка дизайнера.

Поділитися:
Товари з вітрини