Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайн дитячої кімнати в піратському стилі

13.05.2018

Проектуючи дизайн дитячої кімнати для хлопчика, батьки перш за все орієнтуються на натуральні матеріали, універсальність меблів і задаються питанням, як зацікавити дитину перебувати вдома в цій кімнаті і що зробити, щоб йому було в кімнаті цікаво і комфортно. Дітям подобається гри і пригоди, тому в дитячій повинне бути багато об'єктів і деталей, з якими можна взаємодіяти, використовувати в своїх іграх.
Батьки наповнюють дитячу численними іграшками, наприклад, машинками, але можна компенсувати їх цікавість і пристрасть до ігор, створивши цікавий і антуражний дизайн дитячої кімнати.
Незвично і весело стане тематичний дизайн дитячої кімнати для хлопчика в піратському стилі. Піратський морський стиль - декорація, що дозволяє радувати вашого сина, часткове втілення дитячих мрій про море, пригоди і кораблях.
Це, по-перше, створить повноцінне власний простір для дитини; по-друге допоможе привчити його бути господарем своєї кімнати, а по-третє, буде розвивати його світогляд і вміння приймати самостійні рішення.
Колірна гамма піратської кімнати - темно-коричневий деревне під стилізацію корабля, насичений синій, зелений і чорний, адже як ніяк, чорний - це колір піратського прапора і «чорної перлини».
Дизайн дитячої можна оформити схожим на інтер'єр каюти піратського корабля з вікнами-ілюмінаторами або у вигляді тропічного острова.
З меблів яскравими компонентами такого стилю стануть масивні комоди, стилізовані під стародавні скрині зі скарбами, гамак, ліжко-галера або шафи, декоровані під палубу або трюм. Світильники в стилістиці ліхтарів, дзвонів або якоря стануть дуже вдалим доповненням стилю. Стіни можна прикрасити відповідними тематиці фотошпалерами або великими географічними картами.
Декором дитячої кімнати маленького пірата стане будь-який корабельне спорядження: оснащення, канати, якорі, прапори, географічні карти, великий вінтажний глобус, макети кораблів, іграшковий штурвал.

Поділитися: