Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Що колекціонують зірки в своїх будинках?

07.10.2018

Голлівудські зірки вміють здивувати всіх не тільки своїми зіграними ролями в кіно, а своїми захопленнями і предметами колекціонування. Для розміщення експонатів своєї пристрасті селебріті замовляють виготовлення спеціальних меблів, виділяють в своїх віллах окремі кімнати і навіть будують додатково нові будинки і ангари, як, наприклад, побудували ангари Джон Траволта і Арнольд Шварцнеггер для величезної кількості літаків і танків. Анджеліна Джолі колекціонує ножі та старовинні кинджали, за гостротою леза яких вона стежить сама. Для її колекції був виготовлений спеціальний барний шафа.

Том Хенкс любить збирати друкарські машинки початку 20 століття, яких налічується вже понад 300, а Тім Бертон з дружиною, яка зіграла Даму Черв'яків в його інтерпретації «Аліси в країні Чудес», декорують свої інтер'єри штучними щелепами і накладними зубами.

Збори Річард Гіра налічує понад сто рідкісних гітар, які актор запропонував продати на благодійному аукціоні. Дастін Хоффман оформив інтер'єр кількох кімнат виключно для розміщення своїх експонатів - плюшевих ведмедиків Тедді.
Що може об'єднати миловидну модель Клаудію Шиффер і творця серіалу «Твін Пікс» Девіда Лінча?

Вони в захваті від мертвих жуків і павуків, якими із задоволенням прикрашають свої кімнати. Небайдужі комахи і касового актору Тому Крузу, якого Forbes вважає найвпливовішим в Голлівуді. Після розлучення Том Круз виставив на продаж свій будинок в Каліфорнії за 40 мл дол разом зі своєю колекцією метеликів і жуків.
Інтер'єр будинку актора Тома Круза
Джонні Депп завжди зберігав образ фріка в кіно. Але виявляється він знаходить цілком чудовим і доречним декором в будинку розвішувати опудала кажанів і скелети різних птахів, а також фігурки клоунів і, звичайно ж, засушених жуків.

Він зібрав велику колекцію різноманітних капелюхів, підтримуючи своє амплуа капелюшника і недавно здивував усіх тим, хто колекціонує ляльок Барбі, які випущені обмеженим типажем схожими на знаменитостей Бейонсе, Елвіса Преслі та Ліндсей Лохан.
В інтер'єрах своїх будинків зірки прагнуть до екстравагантності, демонструючи свою неординарність і неповторно. Але є і селебріті, які розвивають свій естетичний смак до мистецтва і предметів антикваріату.

Наприклад, актриса Барбара Стрейзанд так захопилася антикваріатом, що купила додатково ще кілька будинків, щоб розмістити все знайдене на аукціонах. Потім вона розпродала все ретро колекції, успішно збагатившись при цьому і зосередилася на антикварної на меблях XVIII століття.
Мадонна також стала вважатися цінителем мистецтва. Вона скуповує картини Пабло Пікассо і скульптуру Деміана Херста, творчість якого залишається неоднозначним.

Поділитися:
Товари з вітрини