Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Майбутнє дизайну інтер'єрів

25.01.2018

Технології - це економія часу, людських витрат і реалізація ефективних рішень для поліпшення якості життя. У прискореному темпі технології розвиваються не тільки в сфері штучного інтелекту, фармакології, космічних наук, а також у виробництві домашнього вжитку, меблів і, безумовно, дизайну інтер'єрів.

У зв'язку з обсягом попиту споживачів на стильні сучасні інтер'єри дизайнери постійно вдосконалюють свої проекти, пропонуючи неймовірні усоврешенствованние дизайни і предмети декору.


З'явилося кілька можливостей в плануванні дизайну інтер'єрів.
1. Одна з них завдяки мережі інтернет - це спосіб комунікації з дизайнерами з усього світу. Можна обговорити проект організації простору і його реалізацію не виходячи з дому.


Також з'явилися онлайн-платформи, які об'єднують дизайнерів по всьому світу. Одна з таких платформ впроваджена Leura Finе в 2014 році, до неї підключені близько 1000 дизайнерів. Таким чином, будь-який клієнт може приєднатися до цієї цифровій платформі, обговорити свою ідею інтер'єру з тисячами дизайнерами, завантажуючи фотографії задуманого інтер'єру на сайт платформи або макет плану самого приміщення, а у відповідь отримати підказки та поради як облаштувати будинок, починаючи від ремонту приміщення, розстановки меблів і закінчуючи тим, на які колекції можна звернути увагу при купівлі предметів декору.


2. Розумні будинки - це така ж річ, як смарт-годинник. Нове століття технологічної інтеграції в наші повсякденні простору починається з розумних холодильників, які розповідають, що вам потрібно купити, коли ви знаходитесь в супермаркеті, до розумних кухонь, що показують вам свій розклад коли потрібно вже готувати, включаючи навіть підказки за рецептами, які ви розміщуєте на смарт -Лічильники.

На фото - приклад будинку майбутнього, коли продається готовий інтер'єр з меблями, включаючи робота.


3. 3D-друк в дизайні.
Хоча тривимірна друк існує вже близько 30 років, вона в основному використовується для прототипів і концептуальних моделей. Тепер тривимірна друк радикально трансформує способи проектування дизайнерів.


Давайте також подивимося на офісну будівлю в Дубаї, де люди зараз дійсно працюють. Це правдива історія. Спочатку був в тривимірної друку проект вартістю $ 140 000, що набагато дешевше через зниження витрат на робочу силу. Знадобилося 17 днів для друку з 2 днями для збірки і відкриття відбулася 23 травня 2016 року. Повністю виконаний на 3D-принтері, включаючи меблі та інтер'єр, Dubai Emirates Towers тепер служить будинком майбутнього Дубая.


4. Віртуальна реальність.
Завдяки будівельному інформаційного моделювання (BMI) і віртуальної реальності все, що працюють над проектом, дизайнери і клієнти, координуються і спілкуються без проблем, що дає підвищення точності, швидку адаптацію проекту і мінімізацію помилок. BMI - це процес, заснований на тривимірної моделі, який підвищує ефективність планування, проектування, будівництва та управління проектними проектами з будь-якої точки світу.

За допомогою віртуальної реальності проекти і концепції можуть реалізуватися перш початку закупівель будь-яких матеріалів.

Поділитися: