Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Богемний стиль 70-х від французького дизайнера Шарля Тассена

16.08.2018

Французький дизайнер і декоратор Шарль Тассен розробив індивідуальний підхід до оформлення інтер'єрів, переконливо і зі смаком граючи з парадоксом неокласицизму.
Декоративне мистецтво 20 століття в творах Шарля ТАРС
Об'єднавши стилі 1940-х і 1970-х років, він демонструє сильну прихильність до декоративного мистецтва 20-го століття.
Будучи добрим знавцем мистецтва, він змінює перспективи, зберігаючи історизм, при цьому реструктурує простору з унікальним почуттям завжди актуальною богемності.

Його увагу до світла, текстурі і деталей, а також гостре почуття розкоші безумовно утримує його від сьогоднішнього мінімалізму і призводить до інтер'єрів, які, схоже, відкидають простий модернізм на користь просторової драми і мізансцени.

Його дизайн здається результатом щасливою несправності машини часу, що створює інтригуючим способом альтернативну версію минулого 20-го століття.
Дизайн паризького ресторану Le Matignon

Виключно французька алхімія Шарля ТАСС збирає в сучасному дизайні високу культуру французького декоративно-прикладного мистецтва.

Спільна галерея з художницею Меліс Кейра
У центрі Золотого Трикутника в 2012 році, одного з його улюблених районів Парижа на 23 rue de Lille, Шарль Тассен створив центр декорації 70-х років «Galerie MAY», яка здається занадто шикарною для закономірною життя типового парижанина. Поєднання антикваріату з величезним власним талантом вміло демонструють багатство, легкість 70-х років і богемне елегантність 40-х років.
Зустріч Шарля ТАСС з художницею Меліс Кейра (Maylis Queyrat), з якої він відкрив «Galerie de Décoration», проклала шлях до проекту неокласичного стилю. У Galerie MAY знаходиться виняткова меблі, частина з якої спроектована Шарлем Тассеном в кращих традиціях французького майстерності середньовічних ремесел, таких як маркетрі, лак і кераміка з яскравою сучасної забарвленням.
Завдяки Тассену ми знову відкрили безпосередній і гламурний почерк елегантності французького стилю 70-х років.

Поділитися: