Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Biophillia - новий тренд в принтах 2017 року

17.01.2018

Світ інтер'єрів і декору розвивається швидкими темпами. Сьогодні можна вибрати стиль будь-якої близької до душі епохи і втілити в своєму будинку дизайн інтер'єру в цьому стилі, починаючи від античного, бароко і закінчуючи ар-нуво або хайтек. Тільки матеріали будуть більш кращої і сучасної якості, буде істотно доступніше і ширше асортимент.

Нещодавно ми писали в нашому блозі про таке популярне відгалуження рококо в кінці 17 століття, як шинуазрі. Шинуазрі, що виник як інтерес до китайської культури і природи, був багатий барвистими квітковими принтами із зображенням птахів на шовковій основі.

Сьогодні, з епохою біотехнологій, органічного землеробства та захопленням природою стиль шинуазрі знову розцвів і заграв новими барвами в новому образі, але вже без китайського відтінку, без китайських гір і знатних дам в китайських одежах з парасольками, а ось велика кількість краси природи з флорою і фауною збереглося. Таким чином, в Британії з'явився новий тренд в принтах на тканинах - ботанічний.

Павичі, бабки, метелики, лебеді, папуги та інші райські птахи, екзотичні дерева, закручені ліани та інші рослини, тема сафарі і морських хвиль - в такому принті райського едему створюються шпалери і тканини штор, килимів і оббивки меблів відповідно до нового тренду - ботаніка, яке отримало ще назву Biophillia.

У зв'язку з цією модою з'явилося кілька видатних дизайнерів, що створюють таку красу для тканин спеціально під замовлення нових колекцій.
Один з них - британець Кіт Майлз, який здобув освіту в Королівському коледжі мистецтв Лондона. В 2011 році він відкрив свою дизайнерську студію і після винаходу власного стилю і особливої техніки нанесення принту на тканину отримав всенародне визнання, його роботи не раз були опубліковані у відомих журналах, таких як "Elle Decor Italia" і "Financial Times" та інші.

У 2017 році Кіт Майлз спільно з брендом Moooi Carpets представив на показі мод Міланського тижня дизайну ексклюзивні шовкові килими з таким ботанічним забарвленням.

Крім екзотичних птахів і квітів на принтах килимів були представлені також космогонічні принти різної геометричної форми з візуальними ефектами, що не могло не викликати захоплення і визнання у споживачів.

Кіт Майлз випускає не тільки килими і шпалери під своїм брендом, а й ковдри, подушки в шовковому і вовняному виконанні, а також дзеркала та інші елементи декору для дому.

Еклектичний декор з принтами Biophillia органічно вплітається в неокласичний дизайн або шинуазрі, а також майстерно доповнює архітектуру Біотек, є спокійним і життєрадісним, для тих, хто любить природу і хоче створити атмосферу пахучого саду.

Поділитися: