Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Арт-деко для пенсіонерки від студії Project Interiors

15.06.2018

Сучасний, гламурний арт-деко створила молода чиказька студія «Project Interiors» на чолі з дизайнером Lauren Warnock для пенсіонерки з передмістя Хінсдейл, штат Іллінойс.

Монохроматичний, але повний різноманітністю текстур новий дизайн будинку площею 8 000 кв.м виконаний студією Project Interiors з оригінальними дизайнерськими прийомами, що зробило студію знаменитими на весь світ. Наприклад, вони використовували металеву розпис на стінах до стелі вітальні або з подарунків матері для господині будинку склали основу ексклюзивного декору. Світло-сірі тони стін стали нейтральної базою інтер'єру і відправною точкою для гармонійного поновлення «нового» вдома для клієнтки - любительки подорожей Саллі Граймс, яка зібрала відмінну колекцію творів мистецтва і сувенірів.
В їдальні бахрома замшевого крісла нагадує байкерське куртку, поєднуючись при цьому з білим класичним стилем оформлення стін. А металеві ніжки обтягнутих смарагдово-зеленим оксамитом стільців Roche Bobois - як шпильки туфель, обрамлені тонкої чорної шкіряною обробкою. Ніжки Lucite стільців підтримують рок-н-рольну вібрацію і привабливість атмосфери лаунджа в дизайні від Lauren Warnock. «Стільці виглядають так, ніби вони плавають. Ми хотіли щось гостре і оригінальне », - сказала дизайнер.
Намиста з бісеру, привезені з Гани, і яскраві сарі належали матері Саллі Граймс і могли бути недоречними в їдальні, але завдяки стилістиці стільців і крісел тепер вони створюють еклектичну суміш мистецтва декору і виглядають як цілком оригінальні речі на своєму місці. «Я відчуваю тепер, що моя мати зі мною кожен раз, коли я проходжу через наше основне фойє. І в перший раз, коли я це побачила, я була неймовірно зворушена », - каже господиня будинку.
Гострі і оригінальні, або те, що Саллі Граймс називала «сучасної автентичністю», відображує і в інших дизайнерських рішеннях.
У вітальні картини з власної колекції клієнтки, в якій присутні твори місцевого художника Клівленда Дін, кошики Зулу і медитаційних чаша з Індії, що вдало персоналізують простір. Освітлення завжди має важливе значення в інтер'єрі. В даному випадку студія продемонструвала хорошу комбінацію підібраного освітлення: підвісні люстри Petite Friture і Paoloa Rizzatto, а також світильники від Flos.
Теплий сірий колір кухні з фасадами в колоніальному стилі, в центрі острів зі стільницею з каррарського мармуру і марокканська плитка в нестандартному розмірі від Ann Sacks - відмінний дизайн, максімалізірующіе простір.
Дерев'яні шафи і кручені сходи будинку зберегли в колишньому вигляді, таким чином, дизайнери створили міст між хорошими спогадами і нової модернізацією простору, що не може не надихати!

Поділитися:
Товари з вітрини