Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

5 модних тенденцій домашнього інтер'єру минулих десятиліть які знову стануть популярними в 2018 році

01.12.2017

Щоб будинок зберігав затишок і підтримував комфорт, потрібно стежити і дбати про нього, перш за все пам'ятаючи про декор, маленьких милих нашому серцю дрібниці, які формують настрій та відчуття в цілому. Наш будинок - це місце нашої постійної обителі, куди ми повертаємося, щоб стати самим собою, набратися сил, тому так важливо утримувати його в тому стилі і тій тональності, яка повністю відображає наше сприйняття світу і наш настрій.
Зараз немає складнощів у виборі елементів декору для дому, тому що асортимент дійсно великий, різноманітний на будь-який смак. Прогрес нових інноваційних рішень для дому настільки швидко розвивається, що випуск нових колекцій, поява нових дизайнерських опцій і тенденцій часом нас вже не дивує, ми відчуваємо різницю тільки в цінових рішеннях і можемо загримувати наш інтер'єр під будь-який стиль, головне - робити зі смаком. Стиль формують найменші деталі, які в певний час стають більш популярними, і зараз ми розглянемо самі улюблені більшості європейські тенденції домашнього інтер'єру, які, сподіваємося, дуже сподобаються і Вам. Можливо, Ви знайдете і для себе якесь нове рішення для поновлення свого інтер'єру.


Отже, перше - латунь, і як можна більше латунних елементів для поєднання один з одним.
Простий шматок металу, але як він здатний оживити ваш будинок! Латунь як ніби додає Вам сонячного тепла в кімнаті, подвоює відблиски і блиск прослизають променям сонця крізь вікно. На додаток до сонячного тандему латунь загострює присутність жовтого блиску, що формує відчуття італійської ДОЛЬЧЕВІТА, будучи ні золотом, все ж виглядає розкішно.

Друге - авокадо в квітучому саду.
Поєднання стиглого соковитого авокадо з кольоровими деталями - як ніжний букет, що потопає в зеленому саду - мода а-ля 70-х років, завжди актуальна і популярна, тому що створює творчий дух і відчуття з'єднання з природою. Зелений колір завжди вважався кольором спокою, умиротворення і відпочинку, це колір гармонії людини з природою, колір мудрості і творчого розвитку. Зелений колір в дизайні також називають кольором інтер'єру Вікторіанської епохи. Квіткові малюнки іноді називаються стилем Провансу, вони пожвавлюють зелений фон, головне не переборщити яскравістю - вони повинні доповнювати, але не перекривати основний чільний зелений колір.

Третє - це чорно-білий Vintage.
Vintage чорно-білого дуету є класикою, завжди був і буде присутній в моді домашнього інтер'єру, незалежно від зміни поколінь. Він відображає витонченість і вишуканість, в той же час зараз стає актуальним розбавляти інтер'єр золотими або червоними деталями, тому що надмірна перенасиченість чітко чорно-білого поєднання буде обтяжувати атмосферу, що може цілком подобається дуже владним і сильним духом людям, але не цілком буде комфортно для творчих особистостей, дітей та вагітним жінкам.

Четверте - надмірно великих розмірів меблі.
Це правило комфорту бере свій початок з античних часів. Прижилося в середньовічній Англії, де і до цього дня величезний простір в багатих оздобленням будинках відводиться під масивні книжкові шафи або величезні на весь простір залу - дивани. Цей стиль інтер'єру буде по справжньому розкішним, коли меблі дійсно антична або виконана в класичному стилі, можливо, виготовлена ​​з натурального дерева, і коли простір кімнати насправді велике. Тоді, на відміну від мінімалістичного жанру, його можна заповнити красивою меблями.

П'яте - Арт - Галерея.
Особливу атмосферу для будь-якої кімнати можна створити, зробивши акцент на будь-яких стінах, розміщуючи картини або Ваші фотографії в красивих рамках на стіні а-ля Арт-Галерея. Це пожвавить втомлений інтер'єр будь-якої, навіть найменшої, кімнати, додасть приємний еклектичний вигляд.

Поділитися: