Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

3D панелі для декорування стін

05.08.2018

Декоративні 3D-панелі для оздоблення стін можуть створити справді приголомшливий нестандартний дизайн вашого інтер'єру. Декорування ними має ряд переваг і достоїнств, з якими ми хотіли б вас ознайомити.
На сьогоднішній день випускається виробниками різноманіття текстур і квітів, а також геометричних візерунків і патернів 3D панелей. Це рельєфні плитки квадратної або прямокутної форми різних кольорів, якими за рахунок їх фактури досягається об'ємне зображення або його ще називають 3D-ефект.
Переваги 3D-панелей в інтер'єрі:
1. Найважливіша роль - це естетична функція, краса і сучасність, а також унікальність такого дизайну інтер'єру, за допомогою якого ваш інтер'єр може виглядати як справжній арт-об'єкт!
2. Розставити акценти в інтер'єрі. Для цього використовують декоративне панно, яке виділяє якусь певну зону у вашій кімнаті: кухонний фартух, узголів'я ліжка або обідній стіл.
3. За допомогою такого рельєфного декорування стін можна приховати дефекти стін, наприклад, нерівності або шорсткості стіни, а також приховати дроти, вимикачі і розетки.
За матеріалом декоративні 3D панелі розрізняють на:
- Гіпсові. Вони універсальні, пожароустойчиви, звукоізоляційні і є натуральним додатковим утепленням для приміщення. Ними найбільш зручно приховувати стикувальні шви на стінах, оскільки таке маскування дозволяє створити єдине полотно на стіні, при цьому завдяки гіпсу можна майстерно створювати будь-яку форму, обсяг і рельєф. Гіпсовими панелями можна імітувати буазері і оформляти інтер'єри в будь-яких класичних стилях.
- Дерев'яні або з МДФ. Надалі обробляються лаком або фарбуються. Виглядають розкішно, створюючи теплу комфортну атмосферу в домі. Після установки можуть додатково оббивають шкірою або замшею.
- Бамбукові. Це екологічно чистий матеріал для оздоблення стін. Такий вид панелей найчастіше використовується під фарбування. За вартістю трохи дешевше натурального дерева, але дорожче полімерів і мдф. Бамбукові панелі підходять для скандинавського стилю інтер'єрів, шале, кантрі та інших.
- Алюмінієві.
- Скляні - найефектніші і дорогі, виготовляються з міцного і товстого скла. Вони не обтяжують інтер'єр, на них можна наносити будь-які візерунки і скляні панелі не будуть піддаватися змінам температур, вогкості, а в догляді, до того ж, невибагливі до вибору миючих засобів. Такими панелями можна доповнити стилі інтер'єрів: еклектика, ар-деко і хайтек.
- Полімерні. Основним матеріалом виступає пластик, що робить їх легкими у використанні і зручними в подальшому догляді.
Отже, 3D панелі - це нетривіальне і унікальне рішення перетворення вашого приміщення в естетичний простір.

Поділитися: