Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Новини та акції

Унікальні інтер'єрні рішення з RIM Group
Від салону RIM

16.02.2021
Унікальні інтер'єрні рішення з RIM Group

Унікальні інтер'єрні рішення з RIM Group

Дім завжди відігравав найважливішу роль в житті людини. З огляду на нинішню ситуацію, коли люди стали більше часу проводити в своїй "фортеці", RIM Group створює відчуття максимального затишку і комфорту, не забуваючи про красу і функціональність. Досягти такого результату можливо використовуючи оригінальні рішення італійських фабрик широко представлених в салоні RIM.

Світ RIM Group

Чи то їдальня, де завжди готові прийняти друзів і сім'ю, заспокійливий поклик дивана, мрійливий вигляд вашого ліжка в кінці довгого дня або домашнє робоче простір, де ідеї і натхнення можуть вільно текти, з сучасним дизайном для реального життя салону RIM Group, ви завжди будете відчувати себе вдома так, як Ви цього побажаєте.

Широкий асортимент і індивідуальні варіанти оформлення інтер'єру дозволяють задовольнити навіть найвишуканіші Ваші побажання. Відвідавши салон RIM ви зможете підібрати високоякісну продукцію.

https://ua.4room.ua/shops/rim/products/

Ми віримо в якість

Для виробництва меблів, представлених в салонах RIM Group, використовують високоякісні матеріали, шукають нові склади, щоб забезпечити найкращі характеристики і довговічність, піддають продукцію суворим випробуванням, щоб отримати необхідні сертифікати відповідно до найвищих стандартів.

Чи то розсувний стіл за яким можна збиратися всією сім'єю, або диван, який, як ми вважаємо, є ідеальним місцем відпочинку від повсякденної метушні - меблі салону RIM наповнена красою і функціональністю. У салоні RIM представлений широкий асортимент забарвлень і матеріалів, де кожен зможе знайти свого фаворита.

Колірна гамма під Ваш настрій

Прагнучи задовольнити всі Ваші побажання, стежить за всіма модними колірними тенденціями. Зараз на перший план виходять м'які, спокійні відтінки. В 2021 Всесвітній інститут кольору Pantone віддав перевагу відтінку Ultimate Grey. Цей колір уособлює тверді і надійні елементи. А енергійні і надихаючі відтінки наповнюють життя фарбами.

Наповнити приміщення життям та емоціями можна за допомогою аксесуарів які ви можете придбати в салонах RIM. Це можуть бути килими італійської фабрики Natuzzi володіють стриманими кольорами і щільною консистенцією, що робить їх ідеальними як для віталень, так і для спалень.

https://ua.4room.ua/shops/rim/products/kovry/kovry/#products

Не варто випускати з уваги дзеркала різних форм - це вдалий спосіб зробити приміщення більш світлим і глибоким для сприйняття.

https://ua.4room.ua/shops/rim/products/mebel/spalnja/zerkala/#products

Комбінуючи вази зі скла і кераміки Ви можете створювати цікаві композиції, прикрашаючи Вашу їдальню або вітальню. А для постійного відчуття тепла і затишку використовуйте стильні пледи Missoni Home.

Кваліфіковані співробітники RIM Group допоможуть Вас з вибором!

На сторінку магазину