Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Новини та акції

Український бренд Kochut Interiors: відчуйте нові емоції від меблів та декору з дерева та епоксидної смоли
Від салону Kochut Interiors

04.04.2024
Український бренд Kochut Interiors: відчуйте нові емоції від меблів та декору з дерева та епоксидної смоли

Уже місяць український бренд Kochut Interiors представлений у 4ROOM. Декор та меблі з дерева й епоксидної смоли компанія із Закарпаття виготовляє вже впродовж 6 років. За цей час вона з невеликої сімейної майстерні в 100 м/кв виросла в більш ніж 10 разів. На сьогодні це велике виробництво сучасного європейського зразка з локальними представництвами закордоном.

У своїх виробах компанія зберігає природність та самобутність дерева, підкреслюючи його довершену естетичність епоксидною смолою. Вона надає перевагу цінним породам, зокрема таким, як європейський горіх, каліфорнійський клен, скельний в’яз, тополя, акація. А також екзотичним, асортимент яких постійно змінюють і меблі випускають лімітовано. Наприклад, з індонезійського суара, махагоні, дикої маслини.

Наразі,  у 4ROOM бренд Kochut Interiors пропонує широкий асортимент журнальних столиків, обідніх столів, стільців, різноманітний декор для дому тощо. Шоурум працює на 2 поверсі з вівторка по неділю, поки що в тестовому режимі. Про офіційне відкриття повідомимо незадовго до дати.

https://4room.ua/ua/shops/kochut-interiors/

На сторінку магазину