Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Новини та акції

Чому варто обрати меблі DLS?
Від салону DLS

19.04.2021
Чому варто обрати меблі DLS?

DLS — українська фабрика з власним виробництвом повного циклу, яка більше 20 років створює м'які меблі для бізнесу і дому. Модельний ряд нараховує понад 250 найменувань виробів для будь-якого приміщення і цілі — будь то вітальня, ресторан або конференц-зал в бізнес-центрі. Предмети з різних серій легко об'єднати в ансамбль, виконавши їх з однієї колекції оббивного матеріалу.

Чому варто обрати меблі DLS?

Якісні матеріали

Компанія дбає про репутацію, тому не шукає компромісів — працює з натуральним деревом і його похідними. Власний металообробний цех виробляє каркаси з італійської нержавіючої сталі. Виготовлення елементів, збирання та декорування диванів здійснюються вручну.

Індивідуальний дизайн для кожного клієнта

Фабрика надає на вибір вісім категорій оббивних матеріалів з підвищеною зносостійкістю, що розраховані на безліч циклів використання. Після вибору оббивки клієнт обов’язково отримує рекомендації по догляду за нею і правильному чищенню.

Працює з кожним замовником індивідуально

DLS виготовляє меблі на замовлення — за бажанням розробляє модель будь-якої складності і форми індивідуально. Допомагає підібрати меблі з модельного ряду для дизайн-проекту. Робить сегменти і секції меблів, щоб предмети гармонійно прилаштувалися до будь-якого інтер'єру.

Турбується про екологію

Компанія небайдужа до навколишнього середовища і виробляє меблі екологічно: використовує механізм опалення відходами, а все сміття віддає на вторинну переробку або утилізує за нормами екологічного законодавства.

Гарантія та доставка всією Україною

В Україні немає обов'язкової сертифікації меблів, проте, всі матеріали та вироби фабрики DLS сертифіковані, щоб ви були впевнені в безпечності та якості готової продукції. На вироби поширюється гарантія від 12 місяців. Замовлення доставляються територією всієї країни.

На сторінку магазину