Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Зоряний будинок нове ранчо Майлі Сайрус

14.03.2018

Американська співачка і актриса Майлі Сайрус нещодавно обзавелася ранчо в Теннесі площею понад 620 квадратних метрів з земельною ділянкою в 13,5 гектарів за 5,8 млн доларів.
Майлі, а спочатку її ім'я було Дестини Хоуп, народилася і виросла на фермі в штаті Теннесі. Можливо тому їй подобається повертатися в район Центральної Америки, тому що це нагадує їй про дитинство і її перші кроки в акторській кар'єрі. Її перша роль була у фільмі Тіма Бертона "Велика риба", а зігравши головну героїню в комедії "Ханна Монтана" від студії "Disney" вона стала відомою актрисою на весь світ. Будинок побудований в сільському стилі з традиційними елементами стилю кантрі.

Візитною карткою будинку є крите ганок з верандою, це невід'ємний атрибут для кожного американського ранчо, на якому жителі півдня люблять проводити час на свіжому повітрі. Для обробки будинку переважно використовували натуральні матеріали дерево і камінь. Сільський стиль підкреслюють масивні дерев'яні балки під стелею, викладені натуральним каменем масивні каміни у вітальні і на кухні, декоративна цегляна кладка на стінах, а також дерев'яна підлога з масиву дерева. Інфраструктура ранчо вражає, на задньому дворі галявина для гри в міні-гольф і великий відкритий басейн. Крім основного будинку на території маєтку є гостьовий будиночок, будівля для прислуги і навіть студія звукозапису. Хоча молодій актрисі Майлі Сайрус всього 25 років, вона не новачок в придбанні нерухомості. Її сміливо можна назвати колекціонером розкішних маєтків, у неї талант оформляти вигідні угоди на купівлю будинків.

За 3,9 млн доларів вона придбала ранчо в Студіо-Сіті, Каліфорнія в 2011 році. Пізніше, в 2015 році в Хідден-Хіллс по сусідству з Кім Кардашьян і Брітні Спірс Майлі Сайрус купила за 4 млн доларів ще одне ранчо площею в 5,5 акрів з виноградниками, полями для верхової їзди та стайнями, яке вона вже виставила на продаж за 5 млн доларів.
А на початку 2016 року Майлі виплатила 2,5 млн за новий маєток в Малібу недалеко від будинку свого бойфренда, австралійського актора Ліама Хемсворт. Не так давно вона повідомила, що тепер вони заручені з Ліамом, а весілля вона хоче організувати і відсвяткувати саме на ранчо. Можливо, це покупка ранчо в Теннесі - її вдалий вибір для проведення цього заходу.

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини