Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Еко архітектура комплексу KNDU в Анталії

08.09.2018

Інноваційна еко архітектура в ультрасучасному житловому комплексі KNDU в турецькій Анталії - це проект турецького бюро GAD Architecture Studio. Що стоїть на березі Середземного моря в умовах м'якого клімату, проект спромігся номінації на премію International Property Awards і вважається кращим архітектурним проектом житлового комплексу світового рівня в Туреччині за 2017 рік.
Комплекс вілл KNDU складається з 38 резиденцій, естетика яких поєднує сучасну еко-архітектуру з непідвладним часу стилем Біотек, який полягає в єднанні з природою методом інтеграції екстер'єру в інтер'єр. Зовнішній вигляд фасаду, який нагадує своїм видом закриту черепашку, полягає в облицюванні всього будинку дерев'яними панелями і вікон від підлоги до стелі, які відкривають вид на численні дерев'яні тераси. Внутрішні просторі інтер'єри також з натурального дерева, доповнюються гладкою фактурою натурального каменю, дозволяючи простору бути одночасно естетичним, сучасним і затишним. Кожна вілла AHK KNDU включає в себе інтегровані фотогальванічні панелі для виробництва енергії, тобто енергозберігаючі технології, а генеральний план дозволяє кожної оселі користуватися достатком і природного освітлення. Варто також зауважити, що всі вілли оснащені технологією «розумний будинок», джакузі, повним комплектом меблів і всіма комунікаціями.
У кожного 3-поверхового будинку від 4 до 6 спалень, декілька ванних кімнат і загальна площа від 600 кв. м .; є своя парковка, басейн, теплиця-оранжерея і свій відокремлений квітучий сад, який налічує кілька фруктових дерев і екзотичних зелених рослин. У цокольному поверсі знаходяться фітнес-центр, сауна, кімнату для і складські приміщення. А на території всього комплексу створені всі умови для комфортного проживання: є стоянка для яхт, спа-салон, тенісний корт, гольф-поле і власний пляж на середземноморському узбережжі Турецької Рив'єри.
Вартість такої нерухомості в турецькому комплексі KNDU - від 999 000 €.

 

Поділитися:
Схожі статті