Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

ТОП екстравагантних інтер'єрів ресторанів

09.11.2018

В сучасних інтер'єрах ресторанів дизайнери часто вдаються до нестандартних прийомів і стилістики для створення епатажного дизайну, щоб підвищити відвідуваність, і привернути увагу до закладу.

Для цього вони застосовують різні способи декорування простору ефектними і дорогими матеріалами, в тому числі з 3D ефектами і різними арт-об'єктами.
У наш топ найбільш екстравагантних дизайнів завдяки декору потрапили:
Кафе Lеbkоv&Sоns, Амстердам.
Паризька дизайн-студія Studio Akkerhuis Architects, заснована нідерландським архітектором Бартом Аккерхуіс, оформила 240 метрів кафе Lеbkоv & Sоns дуже оригінально, використовуючи дерев'яні панелі з вигравіруваним візерунком, який візуально створює об'ємний ЗD-ефект. Дерев'яні панелі, які виготовила студія Wood-Skin, подібно до зміїної шкіри, покриває поверхні столів, центральної стіни і стелажів. Поєднання матеріалів дерева, бетону і сталі створює комфортну і затишну обстановку, а в комбінації з теплою колірною гамою золота і зі стриманим освітленням присутня органічність і єдність простору.
У тіні високих грибів, ресторан Graffiti, Варна
Незвичайний і привабливий дизайн болгарського ресторану Graffiti спроектувала студія MODE у вигляді великої грибниці, що вкриває столики.

Такий ефект був досягнутий за рахунок гофрованих колон, пов'язаних з такою ж скульптурною стелею.

Стільники в дизайні ресторану Rice Home, Гуанчжоу.
Все більшої популярності набирає оздоблення стін плиткою або панелями різних геометричних форм. Особливо яскраво і сучасно виглядає декор у вигляді бджолиних сот.


Спроектований космополітичний дизайн від AS Design Service для ресторану Rice Home, який знаходиться в місті Гуанчжоу, Китай, виглядає дуже стильно. Тривимірні чорні шестикутники на стелі з'єднуються з яскраво-жовтими і оформлені світловими ефектами.
Яскрава стилістика Перу в кафе Barrio Shoreditch, Лондон

Дерев'яні балки, пофарбовані в барвисті строкаті кольори, казкові кабінки на коліщатках, оббиті текстилем і шпалерами з екзотичними принтами, такий дизайн придумали David Knight і Dominic Taylor.

Це третій заклад в латиноамериканській стилістиці вічного сонця і етнічного декору від засновників Ернесто Пайва і Ферді Ахмед, відкрите в Великобританії.

Ода блакитному тунцю - Tunateca Balfegó, Барселона.

Ресторан Tunateca Balfegó в центрі Барселони з дизайном від студії El Equipo Creativo, розташований в будівлі 19 століття, займає простір, розділений на три основні зони. У синій кімнаті клієнти «занурені» в хвилеподібне море, яке імітує підводний світ і сферу проживання рідкісного виду - блакитного тунця. Інші зали більш абстрактні, з розкладними столами і стільцями, щоб перетворитися з нагоди гастрономічних видовищ.

Поділитися:
Схожі статті