Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Таунхаус актриси Джуліанна Мур

31.03.2018

Таунхаус голлівудської актриси Джуліанна Мур в Нью-Йорку став відомий завдяки заяві господині про бажання змінити інтер'єр. Оскароносна американська актриса, відома нам по фільмах "Кінгсман: Золоте кільце", "Годинник" і "Парк Юрського Періоду" вже багато років живе в цьому будинку з чоловіком Бартом Фройндліха і своїми двома дітьми в тихому районі Вест-Віллідж, куди вона давно хотіла переїхати. Будинок був класичний заміський особняк з просторою кухнею і невеликим садом, а також була присутня старовинна гвинтові сходи і два великих каміна. Це дуже привернуло сім'ю Джуліанна Мур.

"Цей будинок виглядав так, наче він побудований в епоху розквіту Давньої Греції, і при цьому він дуже комфортний і має свій якийсь особливий характер, а я не люблю массмаркет, я люблю речі зі своєю історією і своєю душею," - розповідає актриса . Разом з братом свого бойфренда вона почала створювати класичний американський дизайн інтер'єру в цьому будинку, набуваючи рідкісні світильники і унікальні старовинні предмети мистецтва.
У створеному інтер'єрі використані натуральні матеріали, в обробці підлоги і стін присутній дерево, органічний текстиль і натуральний камінь. Наприклад, шафи у вітальні, частина колекції Флоренс Нолл, зроблені з ротанга, на кухні обідній стіл з масиву дерева, а коктейльний стіл - від Джорджа Накашіми.

У ванній кімнаті з провокаційними фотографіями розташовується ванна, вироблена з каррарського білого мармуру фабрики Kohler. Улюблені лампи Джуліанна - білі кулі, обтягнуті тканиною, від талановитого американського архітектора і скульптора японського походження Исаму Ногучі, спочатку придумав ці лампи у вигляді куль паперовими. Спальню прикрашає красивий торшер від Пааво Тінеллі і крісло по дизайну Акселя Ейнара Йорт.
"Найпопулярніше місце всієї нашої родини - це кухня, дизайн якої оформив Вінсент Ван Дуйсен, майстер мінімалізму. Можливо, це і нестандартне місце для готування страв, але ж і я не звичайний кухар, до того ж не люблю я всі ці кухонні шафки" , - сміється актриса.

Так як сім'я найчастіше знаходиться на першому поверсі, де знаходилося приміщенні кухні, то за допомогою дизайнера кухня була перенесена на вищі поверхи, разом з робочим кабінетом для того, щоб тепер на 1-му поверсі створити повноцінну комфортну вітальню.

"А взагалі, мені подобається самої декорувати будинок і колекціонувати предмети мистецтва" - коментує Джуліанна Мур.

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини