Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Сучасні технології для ванних кімнат

03.08.2018

Сучасні технології для ванних кімнат створюють зручність в користуванні душовою кабіною і сантехнікою. Електронна програмована сантехніка з дисплеями, інфрачервоні датчики руху, які подають воду і порції рідкого мила, чи варто слідувати тренду на захоплюючим ринок таким додатковим «прогресивним» опцій?

І які переваги вони дають, щоб з'явилася виправданість заміни існуючих предметів у ванній кімнаті на більш сучасні?
1. Змішувач з термостатом для душової кабіни.
Такий змішувач регулює натиск подачі води з рівномірною температурою для всіх кранів в квартирі, що особливо важливо якщо є проблеми з перепадом тиску гарячої води від котла або колонки.

При цьому потрібно враховувати, що такий термостат НЕ буде самонастроюватися на різні температурні переваги інших членів сім'ї і не зможе підтримувати функцію контрастного душу (різку зміну від води з високою температурою до дуже холодної), тому що він буде забезпечувати постійно рівномірну подачу певної температури води.

Вдала модель змішувача з термостатом Grohe 19320 Somerset Central Thermostatic Mixer For use with 1/2 "Thermostatic Rough-In Valve
2. Технологія крана з безконтактним включенням для подачі води завдяки інфрачервоному датчику.


Зручне рішення, коли не потрібно доторкатися до кранів брудними руками або під час прибирання приміщень. Такі безконтактні змішувачі також економлять воду відповідно до еко ідеєю збереження природних ресурсів, тому вигідно їх встановлювати не тільки у ванній кімнаті, але і на кухні.
3. Змішувач прихованого монтажу (вбудований).
Крім естетичної функції і краси мінімалістичного дизайну з відсутністю зайвих кріплень і шлангів, у вбудованого змішувача є ряд переваг.

По-перше, він автоматично підтримує задану температуру води, що означає легкість у використанні навіть дитині; не потрібно хвилюватися, що дитина обпечеться при самостійному регулюванні води. По-друге, менше виступаючих частин арматури, а також можна встановити змішувач на потрібній висоті, щоб дитина не вдарився. По-третє, це економить кошти на регулярну заміну душових шлангів. А по-четверте, прихований монтаж сантехнічних деталей економить місце в душовій для більш приємних душових аксесуарів - мочалки, ароматичних свічок, шампунів і т.д. Вбудований змішувач буває таких типів механізмів: полнооборотним, джойстіковим або на сенсорному керуванні.
4. Програмована душова кабіна.

Новітні технології для комплектації «розумного будинку» також підтримуються випускаються моделями «розумної душової панелі». Можливості використання починаються з установки заздалегідь своєї улюбленої мелодії і температури, а коли розумний пристрій підігріє воду, то може сповістити вас про це.

Також такі smart панелі оснащені підсвічуванням, гідромасажем, регулюванням напору води і ними можна керувати за допомогою смартфона.

Поділитися:
Схожі статті