Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Поради з облаштування ідеальної кухні

26.02.2021

Поради з облаштування ідеальної кухні

 Кухня - це ідеальне місце, де завжди смачно пахне, можна не поспішаючи випити кави або повечеряти усією родиною. Які дизайнерські рішення обрати, щоб час, проведений на кухні приносив лише задоволення і позитивні емоції? З цим питанням Ви можете сміливо звертатися до фахівців салонів RIM GROUP.

 Ще 100 років тому американський архітектор Ллойд Райт вперше висловив думку, що простір на кухні повинен бути організований таким чином, щоб максимально полегшити жінці роботу. До сих пір, через багато років, ергономіка на кухні відіграє важливу роль. При плануванні кухні варто враховувати зріст людини, як для установки тумб правильної висоти, так і "зони відкривання" кожного елементу кухонного обладнання для створення максимально комфортного простору. Всі Ваші побажання щодо облаштування кухні можна втілити в життя в салонах RIM GROUP.

 RIM GROUP співпрацює з провідними італійськими фабриками з виробництва кухонь. Одним з лідерів цієї галузі, безсумнівно, є Aster Cucine. Їх яскраві і різноманітні моделі кухонних меблів здатні задовольнити будь-який, навіть найвишуканіший смак.

При виборі кухні часто стикаєшся з тим, що деякі елементи хочеться комбінувати або замінити. Широкий вибір фасадних рішень, різноманітність кольорової палітри і матеріалів, таких як метал, кераміка, мармур в кухнях Aster Cucine дозволяє підібрати рішення яке доповнить інтер'єр Вашого будинку. При цьому всі елементи кухні комбінуються між собою, що дозволяє створювати унікальний дизайн для кожного замовника.

 У чому ж перевага італійських кухонь Aster Cucine?

Італійські кухні Aster Cucine відрізняються не тільки дизайном, але і якістю використовуваних матеріалів. Для фарбування фасадів застосовують фарби на водній основі без розчинників, що виключають виділення летючих органічних речовин шкідливих для навколишнього середовища. Сама товщина фасаду італійських кухонь становить 22-25 мм. При виготовленні кухонь не використовують шкідливі для здоров'я епоксидні смоли і феноли. Фарбовані фасади покриваються 7-12 шарами лаку, кожен з яких висушується і полірується. Всі елементи кухонь Aster Cucine мають спеціальне антибактеріальне покриття і проходять мікробіологічні перевірки.

Вся фурнітура протестована на 200 000 циклів відкривання - закривання. За замовчуванням, ці кухні комплектуються вбудованими доводчиками BLUMOTION останнього покоління, що дуже зручно в процесі використання. Крім того, додатковим плюсом є те, що секції під мийкою оснащені алюмінієвими піддонами, що забезпечує ще більшу гігієнічність і довговічність кухні. Вентильоване дно використовують в колонах для вбудованих холодильників і духовок. Завдяки цьому техніка не буде перегріватися і довше прослужить. Місце під холодильник оснащено спеціальним полімерним покриттям, що захищає меблі від конденсату.

І дуже важливо не забути правильно підібрати освітлення для кухні, щоб господиня могла відчувати себе комфортно і насолоджуватися процесом приготування в будь-який час доби.

Замовте свою ідеальну кухню в салонах RIM GROUP!

Поділитися:
Схожі статті