Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Найоригінальніші колиски

14.09.2018

Більшість батьків, вибираючи колиска для новонародженого дитини, в першу чергу приділяють увагу практичності і безпеки, але є й інші батьки, для яких важливіше краса і оригінальність. Тому дизайнери, бажаючи догодити невеликого числа своїх клієнтів, створюють колиски настільки химерних форм і дизайну, що їх іноді неможливо використовувати за призначенням. Для самих дизайнерів це ще один привід продемонструвати свій творчий потенціал, а для батьків придбати колиска, яка швидше за все стане арт-об'єктом у інтер'єрі, а для дитини все одно доведеться придбати більш практичну ліжечко.


Колиска від дизайнера Dripta Roy

Талановитий індійський дизайнер Дріпта Рой створив колиска у вигляді космічного кокона. Каркас ліжечка виконаний з полегшеного пластику, а внутрішня обробка виконана з натурального дерева. Космічна тематика в дизайні зараз дуже популярна, тому така колиска буде вдалим доповненням будь-якого сучасного стилю інтер'єру. Орієнтовна вартість такої оригінальної колиски - 2600 євро.
Колиска Culla Sinue


Ліжечко виконане в сучасному стилі хай-тек. Така колиска підійде для інтер'єрів у стилі мінімалізм, hi-tech, контемпорарі або еклектика. Зовнішнім виглядом колиска нагадує космічну капсулу, вся ліжечко виконана з пластика. Про практичності автори цієї колиски теж подбали, колиска оснащена стійкими ніжками і пружинами для качання дитини.
Колиска Dodo від Suommo
Іспанська фабрика Baby Suommo побила всі рекорди і створила найдорожчу в світі золоту колиску вартістю 12 000 000 доларів США. За основу була взята популярна колиска Dodo, яка в класичному виконанні була виконана з дерева і шовку.
Колиска Na Zha Cradle від Shi Jinsong


Дитячі меблі, створену китайським дизайнером Ши Джінсоном, не ризикнуть купити для своїх дітей навіть самі екстравагантні батьки, адже ці меблі та іграшки небезпечні не тільки для дітей, але навіть і для дорослих. Вся серія меблів виконана з металу і була розроблена для виставки, тому використовувати її можна виключно як арт-об'єкт.

Поділитися:
Товари з вітрини