Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Найяскравіші інсталяції Міланській виставки 2018

24.04.2018

Виробник кварцового каменю Caesarstone показав елегантну експозицію каменів для кухні в Palazzo dell'Ufficio. Металеві п'єдестали різної висоти заповнили приміщення, а в центрі залу - кухонний острів з білого каменю. Експозиція символізує три стану води - лід, пар і вода.
В Palazzo Bocconi презентували Louis Vuitton спільно зі студією Atelier Oi свою нову колекцію декору для інтер'єру Louis Vuitton Les Petits Nomades.

Цю приголомшливу і ефектну колекцію декору з квітів орігамі, подушок, дзеркал, ваз, які легко інтегруються в інтер'єр, справили італійські дизайнери: легендарна Патриція Уркиола, дует Кампана і Марсель Вандерс.
В універмазі Rinascente представив свій проект "Under the Midday Sun" берлінський художник Ваджіко Чахшіані на тему про складну роботі збору бавовни.

Він розмістив вісім рухаються фігур у вітринах універмагу і показав знятий на цю тематику фільм.
Рожевий ретро-трамвай 1928 року, декорований шовком, оксамитом і парчею коралового кольору, пересувався по вулицях Мілана. Це інсталяція дизайнера Христини Челестино, так вона продемонструвала нову колекцію тканин Будинки Rubelli.
Магічну інсталяцію в дитячому театрі біля міланського Дуомо створив бренд Lasvit. Кришталеві фігурки, що нагадують інопланетян і міфічних страшнуватих персонажів, бавили публіку, це створювало ефект уявлення кабаре.
Відомий своїми розкішними світильниками бренд Preciosa Lighting надихнув відвідувачів інсталяцією під назвою "Breathe of Light", що означає "подих світла". Ніжність, легкість і легкість інсталяції були передані тим, що в ніжно-рожевому кольорі інтер'єру були розміщені лампи, що легко пересуваються лише одним подихом.
У галереї Nilufar дизайнер Індія Махдаві представила колекцію меблів для вітальні - оксамитові пуфики, журнальні столики і м'які дивани для Pierre Frey. Інтер'єр був оформлений дуже професійно і естетично: англійські шпалери de Gournay оливкового кольору, шовкова розпис яких забезпечує театральну обстановку в просторі, скляні столи в яскравих пастельних тонах поряд з антикваріатом з власної колекції Ніни Яшар з урахуванням в італійському дизайні відомих імен: Джо Понті, Анджело Леллем і Мартіно Ґампера.

Поділитися:
Схожі статті