Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Рейтинг найрозкішніших в світі комодів

09.03.2018

Найдорожчими інтер'єрами і раніше залишаються еклектика, класичні та історичні стилі, такі як бароко, ампір, рококо та ренесанс. Із сучасних напрямків дизайну набирають популярність інтер'єри бохо і шинуазрі. У всіх перерахованих стилях можна створити шикарний інтер'єр, використовуючи дорогі матеріали при декоруванні, дорогі меблі і аксесуари. Постачальники розкоші, не зупиняючись, продовжують виробляти і вдосконалити найвишуканіші предмети для особливих інтер'єрів, які неможливо навіть уявити.
Сьогодні наша стаття про унікальні і дорогих дизайнерських комодах.

На шостому місці Soho Sideboard - комод з першої колекції португальського виробника Boca do Lobo, який був вперше представлений в Лондоні і відразу ж завоював симпатію своїм оригінальним дизайном у цінителів вишуканості та елегантності, особливо той комод, який зроблений в білому кольорі.

П'яте місце скандалів присуджується комода Toscano від іспанської фабрики Lola Glamour, натхненням для створення якого став дух італійської життя сіл. Купуючи такий високий комод в Toscano, можна перейнятися унікальним колоритом Італії, де маленькі, схожі на іграшкові, казкові будиночки на вузьких кам'яних вуличках стоять, притиснувшись один до одного, і населяють ці села привітні жителі, що люблять свята.
Четверте місце - комод Piccadilly від португальської фабрики Boca do Lobo, виконаний ручною роботою з цінних порід дерева з додаванням золота. Його оригінальність створить еклектичний шик і додасть яскравості будь-якого інтер'єру.
Третє місце займають комоди з симбіозу скла і натурального дерева Mondrian від Boca do Lobo. Комод Mondrian як символ геометричній ідилії, випускається в дусі абстракціонізму початку 20 століття, цілого напряму в мистецтві, створеним вперше нідерландським художником-імпресіоністом Пітом Мондріаном. Комод Mondrian у продажу представлений в білому і чорному кольорі.
Друге місце віддаємо комода Peacock від "постачальників розкішного щастя" Jetclass, які продають разом з комодом царство дивовижної краси павичів. Рідкісний птах павич завжди вважалася символом королівського витонченого смаку і екстер'єром вищого суспільства. Королева Марія-Антуанетта, яка живе в своєму маєтку Тріатлон на території палацового комплексу Версаль наказала якось створити для неї село з перехожими тваринами і птахами: лебедями і павичами.
Грація цих прекрасних птахів спонукала політ фантазій у різних фешн дизайнерів одягу, декорувати свої колекції подібним принтом, тепер можна споглядати цю цар-птицю на комодах Jetclass, навіть ніжки комода виконані як лапки птаха, що відносить нас до античного стилю.
Перше і почесне місце присуджується гламурним комода Diamond все того ж португальського виробника Boca do Lobo. Три ультрасучасні моделі комодів з фантастичним дизайном представлені в трьох кольорах: бузковому, смарагдом і виноградному кольорі, при цьому комоди всередині покриті сусальним золотом. Diamond від Boca do Lobo - серія вишуканих предметів інтер'єру для цінителів запаморочливого успіху, голлівудської розкоші і перших в списку рейтингу Forbes.

Поділитися: