Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Проекти студії O Neill Rose Architects, що отримали нагороди в 2019 році

19.08.2019

O'Neill Rose Architects - архітектурна фірма з Брукліна, яку очолюють Девін О'Нілом і Фейт Роуз. Їх універсальний підхід до дизайну дозволяє створювати простір, який відображає смаки клієнтів, поєднуючи джерела світла, матеріали і предмети інтер'єру в єдине ціле. O'Neill Rose Architects - переможці кількох престижних нагород в архітектурі і дизайні, тільки в цьому році на рахунку їх перемог нагороди: Architizer і A + Awards 2019, Aiany Design Awards, Dezeen і Gardenista за свій проект резиденції Oculi House в Нью-Йорку.

Одним з великих і складних завдань було залити будинок світлом - було вирішено двома великими пересічними вікнами-очима.

Обидва мансардні вікна в стилі Ісаму Ногучі були спроектовані з використанням точного тривимірного комп'ютерного моделювання, а потім побудовані з використанням старих кам'яних і штукатурних технологій.

На кухні - панелі з італійського мармуру, чіткі пропорції яких розраховані спочатку за допомогою AutoCAD.

Прикрашають кухню також пофарбовані дошки з білого дубу.

LIC Penthouse побудований в Квінсі в 2011 році.

У дизайні цього об'єкта архітектори застосували нестандартне рішення до декорування стін у вітальні таке ж, як і для зовнішнього фасаду.

Наступний проект, що отримав нагороду, став «Hidden Hollow» в Кенті, штат Коннектикут, США. Працюючи в рамках правил водно-болотних угідь, вони організували будівництво, яке призвело до максимізації простору без захоплення площі довгого старовинного будинку 18-го століття.

«Кожен з проектів O'Neill Rose Architects має різні фізичні, культурні та історичні умови і, незалежно від того, чи є проект міським або сільським, ми балансуємо між повсякденним і непередбаченим шляхом дослідження матеріалів і вибору архітектурного методу», - говорить Фейт Роуз.

O'Neill Rose Architects отримала визнання в Сполучених Штатах і на міжнародному рівні завдяки публікаціям і нагородам, в тому числі премії Бостонського товариства архітекторів за видатні досягнення в області дизайну за 2018 рік, Товариству американських архітекторів за 2017 рік, Нью-Йоркської премії в області дизайну, нагороди Architizer A + 2016 року, а також приз Азіатсько-Тихоокеанського архітектурно-дизайнерського конкурсу 2015 роки за кращу міжнародну архітектуру. У 2014 році New York Magazine визнав O'Neill Rose Architects однією з кращих архітектурних фірм Нью-Йорка.

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини