Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Проект футуристичного кампусу для корпорації Google

22.04.2018

Корпорація Google і компанія BIG представили новий проект додаткової будівлі кампусу в Маунтін-В'ю, Каліфорнія. Архітектурне бюро BIG в особі архітектора Томаса Хезервіка - забудовник елітного житла і автор самих футуристичних проектів, таких як елітний готель в Швейцарських Альпах, хмарочоси в Копенгагені або місто - симулятор космічного життя на Марсі, який планують розташувати в пустелі ОАЕ.
Судячи з фотографій проекту, компанія Google планує створити такий режим і умови праці, щоб співробітники більшу частину часу проводили на свіжому повітрі. Тому візуалізація проекту демонструє численні розміщені на вулиці намети, фітнес-майданчики, ресторани і тераси для приємних прогулянок, які несхожі на офіс і робочу атмосферу. Цілком можливо, що єднання з природою - це частина мотивації і розвитку персоналу компанії. Головне, що справляє враження те, що гігант Google продовжує тримати екологічний та інноваційний курс, що підтримує екосистему, для цього вже зараз на території комплексу будівель Google відсутні будь-які вироби з шкідливих для людей і землі компонентів, використовуються виключно біорозкладні матеріали як в побуті, так і в інтер'єрі та архітектурі. Концепція відкритого для співробітників простору суттєво відрізняється від постулатів кадрової політики закритою і суворої атмосфери в тій же, наприклад, компанії Apple ..
Скляний прозора куля, що складається з повітряних бульбашок плавно перетікає форми на тлі зелених насаджень - таким ідеальним офісом бачить свою штаб-квартиру Google.
Про новий двоповерховій будівлі Charleston East площею 55000 квадратних метрів, яке буде розташовуватися на території Googleplex в Кремнієвій Долині вже подано заяву міській владі на розгляді. Зараз територія комплексу Googleplex не менше дивує зовнішнім виглядом будівлі офісу, своїми гумористичними фігурками в парку, наявністю ігрових автоматів в тому числі й щодо зростання грядками з помідорами.

Поділитися:
Схожі статті