Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Новинки декору на Міланському Тижні Дизайну 2018

01.02.2019

Міланський Тиждень Дизайну - це поєднання ейфорійного захоплення, породженого приходом весни, з захопленим святкуванням дизайну. Кожного квітня безліч відвідувачів здійснюють паломництво до Мілана, щоб зануритися в феєричну виставку Fiera Milano, а також в запаморочливі виставки Salone Internazionale del Mobile, презентації продуктів і події, які захоплять потім весь світ.

Як завжди, в цьому році захід, який проходив з 17 по 22 квітня 2018 року зі рекордною кількістю відвідувачів, не могло не засліпити і вразити якістю, талантом, винахідливістю і розмаїттям сотень  брендів і дизайнерів, що брали участь.

Ми познайомимо вас з кращими предметами декору, які, як видатні витвори мистецтва і феєричні інсталяції, були виставлені в різних районах Мілана, від богемної Брера до витонченого Тортона.

Чеська скляна і дизайнерська компанія Lasvit представила «Monster Cabaret» - фантастичне шоу, повне антигероїв, злісних розумових геніїв і фантастичних істот, зроблених зі скла.

На додаток до освітленої сцені бренду, багатоповерхової інсталяції з більш ніж 100 телевізійними екранами і повсякчасними шоу танцюристів бурлеску, це було дійсно унікальне шоу в театрі Gerolamo. Але не вірте нам на слово, виставка була удостоєна престижною премією Milano Design Award 2018.

Rhyton by Analogia Project досліджувала ритуальний світ старовинних судин для пиття через п'ять нових міфологічних істот для столу. Колекція була представлена на виставці "The Surreal Table", куратором якої виступив Давиде Фабіо Колака.

Giopato & Coombes представили серію освітлювальних приладів Supernatural Daydream.

Каліграфія «Птах» з нової колекції килимів Moooi.

Паєтки з колекції настінних покриттів Cinetica від Studio Lido для Marinoni Peltro. Це колекція з олов'яного посуду з вишуканим орнаментом, яка, як говорив Джо Понті, «продовжує рухатися з вогнями і відтінками».

Модульна система освітлення Legato від Luca Nichetto, крісло Avoa від Pedro Paulo Venzon і круглий стіл Orbit від засновника Matter Made Джеймі Грея.

Підвісний світильник від Paavo Tynell і GUBI в Palazzo Serbelloni.

«Cartoni 900» - легкий світлодіодний світильник від Wisse Trooster для Cartoni Design.

На виставковій експозиції DIMORE GALLERY серед експонатів були роботи Карло Молліно, Анджело Леллем, Джо Понті, Карло Скарпа, Алвара Аалто, Шарлотти Перріан і Жана Рояра.

Поділитися:
Товари з вітрини