Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Килимові покриття

22.10.2018

Для того щоб будинок зробити теплим і затишним, застосовуються різні підлогові килимові покриття. Товари цього типу широко представлені в каталозі нашого салону. Вироби відповідають нинішнім уявленням споживачів про те, що і як лягає на підлогу, для чого і з якою метою.

Килимові покриття, запропоновані вашій увазі, - це продукція відомих брендів, які давно зарекомендували себе з найкращої сторони. У нас ви завжди зможете підібрати товар, який відповідає необхідним вимогам. В асортименті представлені вироби з коротким і довгим ворсом. Структура покриття може мати закручений ворс, петлевий або велюровий. Є в нашому каталозі вироби, зроблені за типом рогожки або повсті. Всі килимові покриття для підлоги відрізняються за такими параметрами:

  • за складом нитки;
  • по щільності структури;
  • за типом підстави;
  • за способом забарвлення.

Залежно від цих нюансів, визначаються тип покриття, його зовнішній вигляд і експлуатаційні характеристики. Належність до бренду, спосіб виготовлення визначають вартість наших товарів. На відміну від килимів ручної роботи, ціна на ці моделі доступна. Вироби користуються попитом, практичні, невибагливі в обслуговуванні, відповідають всім необхідним санітарним нормам і стандартам безпеки. Ці фактори обумовлюють масове застосування ковроліну, інших типів тканих підлогових покриттів в домашніх і офісних інтер'єрах.

Вибираємо килимове покриття для дому та офісу

На кожну товарну позицію у нас є сертифікати відповідності. Незалежно від того, купуєте ви ковролін або інший тип покриття для будинку або офісу, до покупки треба підійти ґрунтовно. Скільки коштує килимове покриття - не є головним аргументом на користь вибору вироби.

Найбільше при покупці треба враховувати область застосування виробів. В кожному окремому випадку використовуються спеціальні види і типи килимових покриттів, що відрізняються не тільки колірним виконанням, а й типом основи, матеріалом виготовлення. Ручна робота і натуральна шерсть - прерогатива ексклюзивних і дорогих товарів. Для покриття великих площ ідеальним варіантом стали покриття зі штучних матеріалів. Ви можете ознайомитися з нашим каталогом і купити килимове покриття для дому, на дачу або в свій офіс. У будь-якому випадку ваш вибір буде правильним і обґрунтованим.

Вироби темних і нейтральних тонів з коротким ворсом підійдуть для офісу і вітальні. У спальну кімнату або дитячу можна укласти на підлогу покриття з довгим ворсом, яскравих або пастельних відтінків. Яскраві і барвисті візерунки, орнаменти - прекрасне «маскувальне засіб», тому такі вироби найкраще стелити там, де завжди висока ймовірність забруднення.

Купити можна як невеликий фрагмент, так і замовити цілий рулон. Кількість визначається площею приміщення і його функціональністю.

Для тих, хто відвідав наш інтернет-магазин, можливості вибору завжди збільшуються. За допомогою наших менеджерів-консультантів ви зумієте підібрати для себе оптимальний варіант килимового покриття. До того ж, у нас ви можете купити килимове покриття недорого, досить швидко і легко. Для цього вам не обов'язково перебувати в Києві, доставка здійснюється в будь-яке місто і населений пункт України.

Поділитися:
Схожі статті