Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Модні кольори інтер'єру 2019 року

16.05.2019
  1. Колір LIVING CORAL

Інститут з дослідження кольору Pantone Color вибрав чільним кольором 2019 року авангардний тон LIVING CORAL або відповідно палітрі Pantone 16-1546 («живий корал»). Кораловий колір із золотавим відтінком випромінює в інтер'єрі тепло і позитив. Виконавчий директор інституту Pantone в своїй промові підкреслив загальну потребу в людських доброзичливих відносинах.

Колір інтер'єру Coral наповнений дружелюбністю, енергією і життям. Кольорове рішення Pantone Color Institute задало напрямок в кольоровій гамі не тільки для інтер'єру будинків і квартир, а також для випуску різних колекцій аксесуарів.

Нові кольорові тенденції сприяють близьким стосункам і щирому спілкуванню. Отже, один з модних кольорів 2019 року за версією Pantone - це Coral, що оживляє відтінок коралових рифів.

Колір 2019 Coral принесе в світ цифрових технологій життєрадісність і оптимізм. Хтось побачить у цьому кольорі м'які теракотові відтінки, для когось це повітряно рожева гама. Дерев'яні меблі, шкіряна оббивка і м'який домашній текстиль в кольорі Coral допомагають принести затишок життя в будь-який простір.

Це яскравий пульсуючий колір, який відмінно буде поєднуватися з різними відтінками бежевого і білого кольору. Трендовий колір Coral використовується не тільки у виробництві меблів і освітлення, а також для декорування інтер'єру. Декоративні подушки, свічки і статуетки. Також родзинкою стануть коралові штори, вази, рамки для фотографій картин.

2. Рожевий

Виставка Maison & Objet, яка відбулася в Парижі, пропонує для інтер'єру в 2019 році активно використовувати колір золотого металу, позолочені перила, ручки дверей і всілякі декоративні предмети. У поєднання з чорним, таке дизайнерське оформлення виглядає шикарно і розкішно.

За висновком Maison & Objet, як і раніше, популярний рожевий в інтер'єрі. Поєднання матового або пастельного рожевого з іншими відтінками відображає особливу ніжність і спокій, при комбінації з жовтим піднімається настрій, а поєднання рожевого з білим або зеленим кольором принесе весняну свіжість в інтер'єр.

3. Небесно-блакитний

Багато дизайнерів відзначають повернення до кольорової гами ренесансу, у якій основна палітра - це ніжно-блакитний і білі кольори. Небесно-блакитний колір асоціюється з небом або водою, гармонійно поєднується з темними, коричневими відтінками в інтер'єрі. Є чудовою альтернативою для нудного однотонного бежевого кольору в усьому інтер'єрі.

 

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини