Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Особиста фортеця Джона Сноу і здичавілої Ігрітт

08.08.2018

Зірки популярного серіалу «Гра престолів» Кит Харінгтон (Christopher Catesby "Kit" Harington) і його подруга Роуз Леслі (Rose Leslie) в перервах між боротьбою з білими ходоками і королевою 7-ми царств проводять час у віддаленій від усіх англійському селі в старовинному шикарному особняку.
Особняк XV століття в Східній частині Великобританії, графство Саффолк, як стверджують джерела, припав до смаку британському акторові Кіту Харінгтон після досить тривалих оглядів нерухомості в США і Великобританії і вразив своєю аскетичною природою і духом старої Англії. Старовинний фермерський будинок з ділянкою обійшовся королю Півночі в 1.55 млн доларів. Як і серіал, цей будинок наповнений атмосферою лицарів, королев і неприступних тронів, - будинок, як замок, оточений ровом і з'єднаний дерев'яним мостом. При цьому мальовничий ділянку сучасних зручностей і благ цивілізації - басейну, тенісного корту, фонтану, доглянутих садів і полів для ігор в крокет.
Будинок складається з семи спалень, в більшій частині гостьових спалень, для того, щоб завжди могло приїхати достатню кількість друзів в гості. Також є окремий гостьовий котедж, відкритий майданчик для веселих заходів і танців, а також стайня. Оформлення будинку в стилі кантрі і багато дерева в інтер'єрі посилює сприйняття сільської розміреним і негучний життя. Стеля особняка оббитий дерев'яними балками, а гостьові прикрашають величезних розмірів каміни. Камінну зону доповнюють затишні, м'які крісла, барвистий килим ручної роботи і квадратний журнальний столик. Колірна гамма вітальні витримана в традиційному англійському стилі з переважанням теракотового, винного, світло-коричневого і бежевого відтінків. Меблі зроблена на замовлення з натурального дерева, а деталі декору в етнічному стилі різних країн створюють м'яку домашню атмосферу.
В такому неподступном замку цілком можна спокійно відпочивати від численних зйомок, якими завалений зараз актор в силу своєї популярності, і від нав'язливих папарацці.

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини