Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Кухні в італійському стилі

17.05.2018

Італія завжди підкорює своїми вишуканими стравами, оскільки італійська кухня багата традиційними рецептами своїх давніх предків і великим асортиментів інгредієнтів, властивих середземноморської кухні. Італійці люблять проводити час за приготуванням страв і застіллям у колі своєї сім'ї, приділяючи цьому улюбленому заняттю багато часу. Можливо тому італійські виробники кухонь випускають широку лінійку найкомфортніших, багатофункціональних і вишуканих кухонних гарнітурів. Кухня італійської фабрики Veneta Cucine
Основні характеристики кухні в італійському стилі:
1. Натуральні матеріали. В інтер'єрі італійської кухні присутній натуральне дерево і камінь (граніт, мармур, травертин). Навіть якщо використовуються інші матеріали, вони стилизуются під мармур і дерев'яні меблі. Також широко застосовуються кераміка, рідкі шпалери, гіпсова ліпнина з декорацією сухозлітним золотом.
2. Класичний стиль інтер'єру. Розкішні італійські кухні оформляються в стилі ренесанс, з фрагментами венеціанської штукатурки, закріпленими в молдингах, художнім розписом стін або тосканскими фресками. Сицилійські кухні частково відображають стиль прованс своїми ніжно-блакитними тонами, а в тосканських кухнях в силу переважної теракотового і бордового кольорів і дерев'яних стельових балках цілком присутній стиль шале. І, звичайно ж, розкішно виглядає колірне рішення для кухонь в чорно-золотистому виконанні, що характеризує італійське уявлення про «dolce vita».
3. Освітлення приглушене, можна підвішувати масивну люстру або ряд стельових світильників на довгих ніжках, головне дотримати класичну стилістику. Італійські фабрики пропонують широкий ряд дизайнерських світильників для кухні, наприклад, це фабрики Flos, Artemide, Vistosi.
4. Наявність меблевого острівця посередині кухонної кімнати. Покритий мармурової або оніксової стільницею, кухонний острівець - незамінний компонент для приготування їжі.
5. В італійському стилі використовується особлива меблі з майстерно відполірованими поверхнями і класичними лініями, можуть бути присутніми ковані і вітражні вставки. В інтер'єрі такої кухні прекрасно поєднуються дерев'яні шафи з яскравими аксесуарами, ультрасучасної побутовою технікою та в сільській стилістиці керамічних горщиків і каструль.
У Києві можна ознайомитися з асортиментом італійських кухонь в класичному стилі від виробників: Stosa Cucine, Veneta Cucine, Cucine LUBE.
Кухня LUBE, колекція Pantheon
Кухня Cucine Stosa, колекція Bolgheri, представлена ​​в кольорі слонової кістки.

Поділитися:
Схожі статті