Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Крісла та пуфи мішки як універсальний предмет інтер'єру

18.10.2018

Пуф-мішок - це модний елемент меблів, який користується великим попитом, застосовується як крісло, стілець або маленька «ліжко» для відпочинку. Такий пуфик часто приваблює молодих людей, так як в ньому можна максимально розслабитися і не думати про те, як би комфортніше сісти - наче й не сядь, весь час комфортно. І щоб привертати до себе більше молоді, багато закладів формату кафетеріїв, анти-кафе і навіть хостелів поміщають в своїх залах саме такі пуфики. Крім того, таке зручне містечко можна перетягувати з кімнати в кімнату, щоб сидіти саме там, де хочеться перебувати в той чи інший момент. Безкаркасні меблі знайшла своє місце скрізь:

  • в домашніх інтер'єрах;
  • в офісах;
  • в сфері HoReCa і не тільки.

Купити крісло-мішок сьогодні можна в будь-якому магазині, але далеко не всі каталоги можуть надати такий широкий асортимент, як представлений на нашому сайті. Ви можете вибрати будь-який матеріал, колір і розмір, зробити індивідуальне замовлення або, можливо, вибрати вже готовий пуф.

Як вибрати пуфик в широкому асортименті?

Перш ніж купити пуф, переконайтеся в тому, що його оббивний матеріал підійде для майбутніх умов експлуатації. Найпоширеніші варіанти обшивки:

  1. Оксфорд. Класична тканину для пуфів. Вона досить щільна і гнучка, відмінно мнеться під тілом людини, приймаючи його форму, але в той же час не зношується за короткий термін.
  2. Мікровельвет. Ніжна і бархатиста поверхня приваблює багатьох. Така тканина використовується для оббивки диванів і крісел, але відмінно виглядає і в пуфиках-мішках, проте це більш відповідний варіант для будинку, ніж для громадських місць.
  3. Кожзам і шкіра. Для любителів стилю і елегантності - строгі пуфики зі шкіри. Найчастіше використовується тонкий матеріал, щоб крісло легко піддавалося і «просідала». При цьому, за ним легко доглядати, так що такий пуф може зайняти своє місце як в домашній обстановці, так і в офісних.
  4. Штучне хутро. Для любителів плюшу та особливої м'якості цей матеріал стане просто незамінним. Однак потрібно розуміти, що хутро вимагає особливої уваги до чищення і його потрібно регулярно витрушували від скопилася пилу і дрібного сміття.
  5. Штучна замша. Всі знають, що замша вимагає ретельного догляду і завжди була дуже марким матеріалом. Її штучний аналог - не виняток, хоча він має дуже вигідний плюс: його легше чистити. До того ж, штучний матеріал порядком дешевше і його простіше оновлювати в разі, якщо пуфик десь порветься.
  6. Щільні тканини: гобелен або габардин. Зазвичай це спрінтованная і дуже щільна тканина, яка при цьому відмінно просідає, не сильно брудниться і підходить під будь-який стиль. Завдяки широкому спектру доступних дизайнів, можна замовити пуф під будь-який інтер'єр. За практичності це найкраще рішення для громадських місць: кафе, офісів, клубів і т. Д.

Цікавить ціна? Крісло-мішок - не дуже дорогий елемент меблів, тому буде по кишені кожному. Це зручний і бюджетний варіант м'яких меблів, який стане чудовою альтернативою каркасних моделям.

Де краще купити стільці-мішки?

Якщо ви хочете знайти собі пуфики-мішки, ціна на них на нашому сайті вас приємно здивує і порадує. Найвідоміші і популярні виробники - це Швеція та Італія, однак вибирати дорогі моделі часто немає сенсу. Вартість в даному випадку буде залежати хіба що від імені виробника, а не від самого якості. Тому відмінні мішки може запропонувати вам і Україна, причому, ці крісла не поступляться ні в якості, ні в зручності.

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини