Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Килимки для дитячої кімнати

12.06.2019

Поява в родині дитини - незрівнянна радість, а коли малюк починає повзати, гостро постає питання про підлогове покриття в дитячу кімнату. До вибору килимка в дитячу слід підходити з усією відповідальністю. Для самих маленьких рекомендуються килими з високим ворсом, наприклад, Shaggy.

М'які і яскраві, вони асоціюються у дитини з дитячою іграшкою, що покривають всю підлогу. Це забезпечить безпеку малюкові, оскільки діти в цьому віці багато часу проводять, повзаючи на підлозі.

Перевага віддається екологічно чистим і антиалергенним матеріалами як шерсть, бавовна. У віці 3-4 років основним видом діяльності дитини є гра - з предметами або сюжетна.

А ще малюки полюбляють, коли їм читають казки. Тому у виборі килима для трирічного спадкоємця слід враховувати тематичний малюнок, який підійде дівчинці або хлопчикові. Ідеальним рішенням стануть дизайнерські килимки Старик Хоттабич. У дошкільному і молодшому шкільному віці дитину цікавлять розвиваючі ігри. Вітчизняні та зарубіжні виробники килимів, такі як NATUZZI (Італія), Ekohali (Туреччина), врахували цей розвиває аспект.

Сьогодні не рідкість килими - настільні ігри та навіть футбольні поля. Для середнього шкільного віку важливим є те, щоб нічого не відволікало від навчання. Тому рекомендується підлогове покриття з геометричним принтом. При цьому зберігаються яскраві кольори. Кращим варіантом будуть килими з віскози, наприклад, бренду Sophie Decor, які підійдуть до інтер'єру будь-якої дитячої кімнати. Як варіант ще - ортопедичні масажні килимки-пазли.

 

Старшокласники відрізняються бажанням самовираження, тому, обираючи килим в кімнату дорослої дитини, потрібно враховувати його думку. При цьому слід м'яко направляти і виховувати його смакові якості: килим, що гармонує з меблями і стінами кімнати, позитивно позначиться на іміджі.

Отже, кілька загальних порад при виборі килима:

• вибираючи покриття для підлоги з довгим ворсом, перевагу краще віддати однотонним;

• візерунок або малюнок більш доречні на короткошерстих килимах;

• дотримуючись особистих побажань і загальним тенденціям дизайну кімнати можна пограти з формами: круглі, квадратні, асиметричні, овальні, можливо індивідуальність кімнаті додасть комбінування килимків різних розмірів і форм;

• колір килима потрібно підбирати в тон загальному інтер'єру або меблям;

• сьогодні в тренді екологічні та органічні матеріали, тому зверніть увагу на круглі текстильні плетені килими і солом'яні циновки.

Поділитися:
Схожі статті