Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Інтер єр в стилі Майамі

29.09.2018

Ліза Сідней - неординарний дизайнер, а ще астролог і письменниця, яка мешкає у Флориді, США.

Дизайн інтер'єру її будинку в Маямі неодноразово ставав темою обговорення і публікацій у відомих модних журналах про дизайн.

Задумавши грандіозний проект своєї нової вілли в колаборації з відомим колумбійським дизайнером Хуаном Монтойя, Ліза Сідней скупила величезну кількість антикваріату, предметів мистецтва та історичних артефактів з усього світу. В її будинку присутні старовинні ворота древнього, зниклого з лиця землі, міста, монументальні колони з турецького мармуру, а також мармур білого і чорного кольору для створення шахового порядку в холі.

Статуї Будди з Індонезії поруч з пальмами, рідкісні сорти дерев в обробці стін, різьблені меблі з Пакистану і мармурові арки, як декор, прикрашають басейн.

За словами дизайнера Сідней, оформлення басейну повинно бути витонченим і сприяти до відпочинку.
Стиль їдальні нагадує своїм видом храмовий комплекс Ангкор-Ват у Камбоджі, який вразив своєю красою господарів під час їх подорожі. Можливо, тому в стилізації Південно-Східної Азії господарі повісили велику фотографію слона.

Антикварний стіл з ебенового дерева привезений з Аргентини і оточений кріслами 30-х років минулого століття. Шафи XVIII століття з Китаю. Столову прикрашають також вbнтажні світильники 1930-х в стилі ар-деко з Кенії.

Бронзова скульптура La Baigneuse («Купальниця») автора Люсьєна Жибера 1950 року придбана в Парижі.
У всьому інтер'єрі простежується стиль ар-деко з вплетеними етнічнbvb елементfvb різних країн, що в підсумку виглядає як екзотичний інтер'єр ар-деко.

Хрестоподібні мотиви, єгипетська символіка і культура Східної Азії, зокрема величезна кількість скульптур будди, вдалося поєднати завдяки зонуванню і поєднанню кольорової гами.
Хуан Монтойя не вперше здійснює такий складний проект. У його портфоліо розкішні резиденції, представницькі офіси та готелі по всьому світу.

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини