Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Grecotel Mandola Rosa - Грецький стиль в сучасному виконанні

31.01.2018

Grecotel Mandola Rosa - унікальний і розкішний п'ятизірковий готель на Пелопоннесі в Греції, що входить в комплекс Olympia Riviera і належить мережі люксових готелів ланцюжка Grecotel. Античний грецький стиль тут наочно представлений в своєму дорогому і шикарному сучасному виконанні. У створеному інтер'єрі тут все продумано до дрібниць, щоб царювала максимально розкішна і розслаблююча обстановка, композиційне єдність всіх елементів втілено в образі гармонії і досконалості.

Аристократичний бутик-готель Grecotel Mandola Rosa, як резиденція самих олімпійських богів на Іонічному морі, воскрешає в пам'яті чарівність античного світу. Складається з декількох корпусів і вілл, вони оформлені в різних інтер'єрах, але дотримуються однієї концепції. Всі вілли з приватними басейнами, ідеальні для пар і сімей, які бажають провести час у витонченій обстановці, насолоджуючись бездоганним сервісом.
Вілла Royal Pavilion Indoor - королівський павільйон, має свій вихід до моря через свій сад, що забезпечує максимальну приватність і можливість відпочити наодинці з природою.
Вілла Аntica Rosa виконана в давньогрецькому стилі Парфенона, з центральний атріумом, білими колонами і широкими скляними вітражами для максимального наповнення і відображення теплого сонячного світла. Великий відкритий простір з розкішним інтер'єром з декоративним каміном, джакузі і імператорської великим ліжком переносить гостей готелю в далекі часи панування держави Еллади.
На території готельного комплексу працює центр таласотерапії Elixir з гідромасажними ваннами, сауною, фітнес залом і басейном.

Також є аквапарк з прісною водою і пейзажним басейном, що буде радістю для маленьких туристів. І ще візитною карткою комплексу є наявність 15 ресторанів з відмінною кухнею різних народів світу, починаючи від азіатської до середземноморської і, зокрема, звичайно ж, і традиційної грецької кухнею.
Тут, в цьому райському куточку Греції, облаштованому в Лутра-Кіллінісе, часто проходять весільні церемонії і вінчання, селебріті святкують дні народження, відпочивають політики та артисти, а також з усіх кінців світу сюди прилітають гості за своєю частинкою комфортного відпочинку і щасливого усамітнення, святкування променистих теплих літніх днів з келихом ігристого на морському березі.

Поділитися: