Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Фабрика Bontempi Casa

03.10.2018

Італійська компанія Bontempi Casa, радує зараз новими колекціями шанувальників розкішних класичних меблів і сучасного модерну в декорі. Вона працює з 1963 року в Італії. Компанія була створена братами Алессандро і Джанкарло Бонтемпі в маленькому містечку Камерано, який знаходиться в східній частині півострова неподалік Риму.

Найпопулярніші продукти бренду Bontempi - це металеві ліжка з красивою ажурною ковкою в стилі ренесансу.

Модель Fantasy стала вже символом кованого ліжка класичного типу і найчастіше копіюється майстрами кування по всьому світу. Не менш вишуканий вигляд мають ліжка Altea, Macrame, Glicine.

Візитівкою бренду також виступає круглий столик з металевою лакованої рамою Fusion. Підстава у нього з лакованого металу, шпону дерева або SuperMarble; дерев'яна стільниця або може бути скляна, при цьому використовується антикварне скло або SuperMarble.

Bontempi Casa завжди була відома тим, що є прихильником захисту природних ресурсів. Вся продукція Bontempi Casa розроблена і виготовлена з особливою обережністю щодо екологічності використовуваних матеріалів.

Bontempi стільці Sander

Виробничі процеси та оздоблювальні роботи проводяться, уникаючи обробки з викидами шкідливих речовин, які можуть бути шкідливими для людини і навколишнього середовища.

Bontempi використовує екологічно чисті, що не містять розчинників і не містять пластмас фарби, скло вторинної переробки, деревину відповідно до суворих екологічних, соціальних та економічних стандартів.

Співпраця з італійськими дизайнерами Giuseppe Raimondi, Giuseppe Casarosa, Daniel Rohde в кінці 90-х - початку 2000 років вивело компанію на новий міжнародний рівень. В асортименті фабрики з'явилося безліч аксесуарів зі шкіри, масиву дуба і горіха, алюмінію і пластика для сучасних віталень і офісів.

Колекція Artisticо представляє журнальні столики з глянцевим склом з антивідблиском і лакованою металевою рамою біля основи.
Зараз в арсеналі компанії працює 8 заводів. У 2002 компанія створила нові бренди Bontempi Cucine, що випускає кухні преміум класу, а в 2004 році - Ingenia Casa, з колекціями витончених ліжок Letti і Tetide, а також стільців Lui.

Поділитися: